Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

[Digimon Adventure] Ανακοίνωση Νέου Πρότζεκτ + [Digivolving Spirits] Η Συσκευασία Του MegaKabuterimon

Όλοι πιστεύω έως τώρα θα έχουμε δει το φινάλε της Digimon Adventure Tri.
Μην έχετε την αίσθηση όμως ότι όλα τελείωσαν. Με ανακοίνωση στον επίσημο λογαριασμό των Digimon Adventure στο Twitter, λίγες ώρες μετά την προβολή της ταινίας, με ένα σχέδιο του Agumon από τον Kenji Watanabe και το παρακάτω μήνυμα μαθαίνουμε ότι:
"The Adventure will evolve again-
New Project begins!!"

"H Περιπέτεια εξελίσσεται και πάλι-
Νέο πρότζεκτ ξεκινά!!"

Η δική μου προσωπική ευχή είναι να δούμε την συνέχεια της Adventure Tri, με πρωταγωνιστές αυτή την φορά τα παιδιά της Adventure 02 και σε τηλεοπτική σειρά anime αντί για σειρά ταινιών.

Σε άλλα νέα έχουμε την συσκευασία της φιγούρας του MegaKabuterimon της σειράς Digivolving Spirits. Άλλο ένα φανταστικό σχέδιο από τον Kenji Watanabe.
Δώστε σημασία και στο ότι βλέπουμε για πρώτη φορά το νέο λογότυπο της Bandai, κάτω δεξιά.

3 σχόλια :

  1. Πολύ όμορφα δείχνουν :) Ευχαριστούμε για την ανακοίνωση. Eδώ μπορούμε να δούμε λίγο πώς δείχνει ( https://www.youtube.com/watch?v=53TpsfX4wk0 ).

    Γιατί μονάχα στου MegaKabuterimon έχει μπλε το λογότυπο ;

    Είδα άλλο ένα βίντεο σχετικά με τον Agumon-WarGreymon και πρέπει να πω πως η Bandai έκανε εξαιρετική δουλειά ! Οι φιγουρες έχουν ΜΕΤΑΛΛΟ και στέκονται καλά ! ΑΛΛΑ, δεν γλυτώνουμε κάποιες γελοιότητες ( όπως το σκισμένο κρανίο του Agumon ως Γεναία Ασπίδα στην πλάτη του WarGreymon και σχετικά... Δεδομένης τη δυσκολίας φαίνεται ότι η Bandai ήταν εξαίρετη, αλλά υπάρχουν περιορισμοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω. Όσο για το μπλε λογότυπο είναι το νέο χρώμα που θα χρησιμοποιεί η Bandai όπως φαίνεται.

      Διαγραφή
    2. H ίδια πάντως ακόμη δεν εχει αλλαξει λογότυπο στην επίσημη σελιδα της ομως. Για να δουμε... εκτός κι αν καταλήξει super συλεκτική η έκδοση λόγω του λάθος τυπώματος XD

      Διαγραφή