Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

[Digimon Adventure Tri] Ανανέωση Για 4η Εβδομάδα Προβολών + Η Θέση Της Ταινίας Στα Charts + [Ani-On] Σπέσιαλ Event

Όπως ήταν αναμενόμενο, η τελευταία ταινία της Digimon Adventure Tri ανανεώθηκε και για 4η εβδομάδα προβολών. Στις εισόδους των κινηματογράφων θα δίνεται ως δώρο η παρακάτω κάρτα με ένα σχέδιο του Kenji Watanabe.
Με την πρεμιέρα της ταινίας στο τέλος της Golden Week της Ιαπωνίας και με τόσες άλλες ταινίες να την ανταγωνίζονται παράλληλα, δεν περιμέναμε η έκτη ταινία να τα πάει τόσο καλά, παρά μόνο να βρεθεί στο top10 των charts. Η ταινία διαγωνίσθηκε στην μικρή κατηγορία, αφού προβλήθηκε μόνο σε 17 κινηματογράφους.
Παρόλα αυτά, για την 1η και 2η εβδομάδα ήταν πρώτη στα charts και αναμένουμε τα αποτελέσματά της 3ης εβδομάδας, όπου και 'κεί την περιμένουμε πρώτη.
Η 27η Μαΐου θα είναι η τελευταία ημέρα της καφετέριας Ani-On στην Akihabara με θέμα την Adventure Tri. Για τον λόγο αυτό θα διεξάγουν ένα σπέσιαλ event, ως τελετή λήξης, στο οποίο θα είναι καλεσμένοι οι AiM και Ayumi Miyazaki, τραγουδώντας, παίζοντας και συζητώντας με τους παρευρισκόμενους. 
Επιπλέον θα υπάρχουν ειδικά μενού για την τελευταία μέρα, ενώ τα προηγούμενα δεν θα είναι διαθέσιμα.
Τέλος, ως δώρο θα δίνεται η παρακάτω κάρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου