Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 26 Μαΐου 2018

[MegaHobby Expo 2018] Φωτγραφίες Μέσα Από Την Έκθεση + Ανακοίνωση Νέου Λούτρινου Patamon

Ήρθε αυτό το Σαββατοκύριακο του χρόνου όπου διεξάγεται η έκθεση Megahobby Expo 2018.
Στην παραπάνω εικόνα της έκθεσης βλέπουμε τον λούτρινο Gabumon πραγματικού μεγέθους, το νέο CSA Digivice .tri, τις νέες εκδόσεις των Pendulum και ένα μικρό μέρος του Alphamon από την σειρά φιγούρων Battle Spirits.
Συνεχίζουμε με την ανακοίνωση της τέταρτης έκδοσης φιγούρων Digital Monster Capsule Mascot Collection, η οποία θα εμπεριέχει τους Gabumon, Garurumon, Punimon, Frigimon και MetalMamemon.
Μια καλύτερη εικόνα από τις νέες εκδόσεις των Pendulum με τους Dukemon και Beelzebumon.
Εδώ πάλι βλέπουμε την επερχόμενη φιγούρα του MetalGarurumon με τον Mat αλλά και την ανακοίνωση του τρίτου σετ Digimon Adventure Digicolle, το οποίο θα εμπεριέχει τα Veemon, Chibimon and Chicomon, Wormmon, Minomon and Leafmon, Patamon, Tailmon, Terriermon, and Lopmon.
Προχωράμε στην ανακοίνωση μιας νέας φιγούρας της σειράς GEM.
Αυτή είναι η Angewomon Holy Arrow από την Digimon Adventure.
Μια φανταστική πόζα, με απίστευτη λεπτομέρεια στα φτερά και το βέλος. Φαίνεται πως θα είναι ακριβή αλλά και πάλι θα γίνει δημοφιλής.
Δίπλα της και μια παλιότερη φιγούρα, αυτή της LadyDevimon.

Λίγες ημέρες πριν την διεξαγωγή της έκθεσης, είχαμε την ανακοίνωση ενός νέου λούτρινου Patamon μεγέθους 35 εκατοστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου