Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Νέα Ζωγραφιά Του Sota Kuwahara + [NewType] Σελίδα Με Θέμα Digimon + [CSA Digivice .tri] Νέες Πληροφορίες + [Digivolving Spirits] Παρουσίαση Φιγούρων

Ξεκινάω το σημερινό άρθρο με την έκτη ζωγραφιά του Sota Kuwahara, ο οποίος για κάθε ταινία της Digimon Adventure Tri μας ζωγραφίζει και από κάτι.
Δείτε παρακάτω και τις προηγούμενες πέντε ζωγραφιές του.

Το νέο τεύχος του περιοδικού NewType έχει ένα σχέδιο του Tai με τον Agumon. Φαίνεται πως είχαμε καιρό να δούμε Digimon σε αυτό το περιοδικό.

Η Bandai πρόσθεσε κάποιες επιπλέον πληροφορίες για το νέο Digivice.
Το Digivice θα έχει ατάκες από τους Tai, Mat, Meiko και τα Digimon τους, διάφορες ατάκες μέσα από την ταινία, της εκδόσεις της .tri των κομματιών "Butter-Fly" και "Braveheart", ενώ ακόμη φωτίζετε αστραφτερά από μέσα. Επίσης δουλεύουν στο να προσθέσουν και το "dan dan", ενώ οι μπλε γραμμές του Digivice αντιπροσωπεύουν όλα τα δάκρυα που έχουν χυθεί.

Παρακάτω κάποιες εικόνες της συσκευασίας.
Το πίσω μέρος της αφίσα που θα εμπεριέχεται έχει ένα μήνυμα για το να είμαστε πάντα φίλοι.

Σε προηγούμενο άρθρο είχα αναφέρει για μια συνέντευξη από τους Kenji Watanabe, τον σκηνοθέτη Kakudou και τον Target Nishizawa. Δεν υπάρχει ακόμη ολοκληρωμένη, αλλά μάθαμε τα παρακάτω.
Για την φιγούρα του Tentomon/MegaKabuterimon αναφέρουν πως είναι η πρώτη φιγούρα την οποία αν περιστρέψεις, δείχνει καλή και ολοκληρωμένη απ' όλες τις πλευρές.
Ο Kenji Watanabe θεωρεί πως αν και δεν τυγχάνει να σχεδιάζει συχνά τον Tentomon και τον MegaKabuterimon, το σχέδιο της συσκευασίας βγήκε πάρα πολύ καλό, αφού εξάλλου προσπάθησε πάρα πολύ.
Ο Nishizawa πιστεύει πως η πιο ωραία φιγούρα της σειρά Digivolving Spirits μέχρι τώρα είναι αυτή του Tentomon/MegaKabuterimon. Τέλος, θα ήθελαν να δουν όλα τα 8 αρχικά Digimon δίπλα δίπλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου