Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018

[Digimon Adventure Tri] Η Νέα Σειρά Γυαλιών + Το Λογότυπο Της 20ης Επετείου Των Digimon Adventure + [Digimon Pendulum] Προσθήκη Δύο Ακόμη Digimon

Πριν κάποιες εβδομάδες είχαμε μάθει για μια νέα σειρά γυαλιών με το band name της Digimon Adventure Tri.
Πλέον, έχουμε αναλυτικές εικόνες με κάθε ζευγάρι γυαλιών. Ξεκινάμε με την παρουσίαση του artwork που βλέπετε στην παραπάνω εικόνα.
Όπως βλέπεται, σε κάθε εκλεκτό παιδί αντιστοιχεί και ένα ζευγάρι γυαλιών με διάφορες λεπτομέρειες που αντιπροσωπεύουν τους χαρακτήρες τους, όπως για παράδειγμα τα χρώματα.
Παραπάνω και η θήκη των γυαλιών.
Κάθε ζευγάρι θα κοστίζει 127.52 ευρώ περίπου (16,200 Yen), ενώ θα είναι διαθέσιμα από την 1η Αυγούστου.

Συνεχίζουμε τα νέα, με το ολόφρεσκο λογότυπο για την 20η επέτειο των Digimon Adventure.
Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, το 0 έχει αντικατασταθεί από το μάτι του Agumon.

Τέλος για απόψε, έχουμε μια είδηση που διέρρευσε από το νέο τεύχος του περιοδικού Vjump.
Μαθαίνουμε ότι στο δεύτερο κύμα των Pendulum 20ης επετείου, στο οποίο θα προστεθούν και οι νέες εκδόσεις των Dukemon και Beelzemon, δύο από τα νέα Digimon θα είναι ο Darkdramon και ο ολόφρεσκος Jesmon X.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου