Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Νέα Για Την Επερχόμενη Σειρά Digimon + [Funko Pops] Οι 4 Πρώτες Φιγούρες + [Digimon ReArise] Το Προφίλ Της Nozomi + [Digimon Pendulum] Νέες Λεπτομέρειες + [Digital Monster Artbook Version Pendulum] Παρουσίαση Νέου Βιβλίου

Αρκετά τα νέα των τελευταίων τριών ημερών. Χωρίς να χάνουμε χρόνο, ξεκινάω την παρουσίαση τους με πρώτο αυτό που αφορά την επερχόμενη σειρά Digimon.
Σε ένα συμβούλιο της Toei τον περασμένο μήνα, σχετικά με την ολοκλήρωση της περσινής σεζόν τον Μάρτιο του 2018, κάποιες από τις ερωτήσεις που τους έγιναν αφορούσαν τα Digimon. Συγκεκριμένα όμως, μια από αυτές αφορούσε το επερχόμενο project που θα αποτελέσει συνέχεια της Adventure Tri.

Ερώτηση: Φαίνεται πως οι σειρές Digimon έχουν ένα νέο project στα σκαριά. Μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας οποιαδήποτε σχέδια έχετε ή τουλάχιστον οτιδήποτε άλλο επιτρέπετε;

Απάντηση: Και οι 6 ταινίες της Adventure Tri έχουν παιχτεί έως τώρα στους κινηματογράφους. Προβάλλοντας αυτή την σειρά, απευθύνοντάς την σε ένα ανδρικό και γυναικείο κοινό ηλικίας 20+, σε 15-20 κινηματογράφους, καταφέραμε να θεωρήσουμε το project επιτυχία. Ως συνέχεια αυτού, το νέο project θα απευθύνεται στο ίδιο κοινό, σε συνδυασμό με μια προσπάθεια διεύρυνσής του.

Πάνε περίπου δύο μήνες από τότε που μάθαμε για την κυκλοφορία φιγούρων Funko Pops των Digimon.
Το πρώτο κύμα φιγούρων Digimon θα έχει τους Tai, Mat, Agumon και Gabumon. Προς στιγμήν δεν έχουμε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας.

Προχωράμε σε νέα που αφορούν το Digimon ReArise. Επιτέλους, έχουμε το προφίλ του κοριτσιού που εμφανίζεται στο τρέιλερ.
Nozomi Tamada

Ένα κοινωνικό κορίτσι, με ένα ανέμελο χαμόγελο που πηγαίνει στην 3η Δημοτικού. Αντίθετα από τον ντροπαλό μεγάλο της αδερφό, τον Keito, ξεχειλίζει από θέληση και ενέργεια να αντιμετωπίσει οτιδήποτε.

Συνεχίζουμε με την ζωγραφιά του Kenji Watanabe, προς τιμήν της κυκλοφορίας του Digimon ReArise στην Ιαπωνία.

Παρακάτω θα δούμε τις λεπτομέρειες που αφορούν το δεύτερο κύμα των νέων εκδόσεων Digimon Pendulum.
Παρακάτω κάποια από τα Digimon που θα διαθέτει η εκάστοτε έκδοση.
Οι νέες προσθήκες θα υπάρχουν και σε αυτές τις εκδόσεις, δηλαδή ο Copymon, το Cold Mode, και η ανατροφή δύο Digimon ταυτοχρόνως.
Τέλος, έχουμε μια ματιά για το πως θα είναι οι συσκευασίες, με τα υπέροχα νέα σχέδια του Kenji Watanabe.

Τέλος για σήμερα, και συνεχίζοντας με τα Digimon Pendulum, έχουμε το ολοκαίνουριο "Digital Monster Artbook Version Pendulum!"
Το βιβλίο αυτό καλύπτει τα παιχνίδια Pendulum V-Pets, από την δημιουργία τους, μέχρι και κάποια επιπλέον έξτρα πράματα. Εικονογράφος του είναι και πάλι ο Kenji Watanabe.
Έχουμε επίσης υλικό από την σειρά Digimon Pendulum X, την πρώτη δηλαδή εμφάνιση των Digimon με το αντιβιοτικό X.
Παρακάτω άλλη μια εορταστική ζωγραφιά έκπληξη από τον Kenji Watanabe. Δεν φαίνεται ξεκάθαρα, αλλά μπορούμε να καταλάβουμε ποια Digimon απεικονίζονται.
Χωρίς κάποια σχετική εικόνα, αναφέρουν ότι επίσης θα υπάρχει περιεχόμενο για την ιστορία των παιχνιδιών, περισσότερο φως πάνω στον "Folder Continent", για την ανάπτυξη των ιστοριών και κάποιων μυστικών, όπως και πληροφορίες για τα μελλοντικά σχέδια που αφορούν τα Digimon.

Το βιβλίο θα έχει 240 σελίδες, μεγέθους Α4.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου