Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 17 Ιουνίου 2018

Νέα Σχέδια Του Kenji Watanabe + [Digimon Links] Ερωτηματολόγιο Προς Συμπλήρωση + [G.E.M. Figures] Εικόνες Από Την Παρασκευή Φιγούρων

Πάνε έντεκα μέρες από το τελευταίο άρθρο του blog, και δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια συχνότητα νέων. Δυστυχώς, ο Ιούνιος μέχρις στιγμής είναι ένας έρημος μήνας από άποψη νέων.

O Kenji  Watanabe βρέθηκε σε μια έκθεση με κούκλες, όπου έφερε μαζί του κάποια νέα σχέδια Digimon.
Τα σχέδια του ήταν σχεδόν όλα των Digimon, εκτός του Gatchmon από τα Appmon και των "Magical Witches", ένα παιχνίδι V-Pet όπου ασχολήθηκε ένα χρόνο μετά τα V-Pet των Digimon.

Συνεχίζουμε τα νέα, με ένα ερωτηματολόγιο που αφορά το Digimon Links για το κοινό εκτός της Ιαπωνίας. Εάν θέλετε να συνεισφέρετε, δώστε του τον απαραίτητο χρόνο μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

Τέλος, έχουμε κάποιες εικόνες από την παρασκευή της φιγούρας του WarGreymon της σειράς GEM.
Ένας γλύπτης εργάζεται στο καλούπωμα.
Κάποια έτοιμα κομμάτια.
Το σώμα του WarGreymon.
Τα καλούπια μέσα στα οποία μπαίνει το πηχτό υλικό και παίρνει την επιθυμητή μορφή που θέλει ο γλύπτης.
Τα μαλλιά του WarGreymon. Το αριστερό μέρος θα κοπεί στην συνέχεια με κάποιο μαχαίρι, με αποτέλεσμα η δουλειά που απαιτείται να κάνει τις φιγούρες να θεωρούνται σχεδόν χειροποίητες.
Η τελευταία εικόνα είναι ένα παράδειγμα αποτυχημένου κομματιού, όπου το πίσω μέρους του κολάρου έχει λυγίσει ή έχει σπάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου