Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018

[Vjump] Τεύχος Ιουλίου + Επανακυκλοφορίες Προϊόντων + Λογότυπο Της Συναυλίας Για Την Μνήμη Του Wada Kouji

Καλημέρα σε όλους.
Για όσους δεν είχαν την ευκαιρία στο παρελθόν να αγοράσουν το model kit του Omnimon, τώρα θα την έχουν αφού θα επανακυκλοφορήσει.
Επανακυκλοφορία θα υπάρχει επίσης και για το Battle Spirits Digimon 1.5 set.

Σε άλλα νέα, ο μουσικός παραγωγός των Digimon δημοσίευσε το λογότυπο για την επερχόμενη συναυλία "Immortal Butter-Fly Forever" -We Love DiGiMONMUSIC-.
Η συναυλία γίνεται προς τιμήν του Wada Kouji στις 30 Αυγούστου στο Zepp Tokyo.

Τέλος για σήμερα, έχουμε τις σελίδες του νέου τεύχους του περιοδικού Vjump.
Τα περισσότερα νέα που φέρνει το περιοδικό τα γνωρίζαμε ήδη. Στην παραπάνω σελίδα βλέπουμε την επερχόμενη φιγούρα του Tentomon/MegaKabuterimon, της σειράς Digivolving Spirits, όπως επίσης και την επόμενη του Dorumon/Alphamon.
Στην διπλανή σελίδα βλέπουμε τα όσα μάθαμε μέσα από το προηγούμενο άρθρο μου, δηλαδή για τα ζευγάρια γυαλιών με το brand name της Adventure Tri, τα δύο Digimon που θα προστεθούν στις νέες εκδόσεις των Digimon Pendulum, και τις επόμενες σειρές των φιγούρων Digimon Capsule Mascot Collection.
Τέλος, έχουμε δύο σελίδες που αφορούν αποκλειστικά το Digimon ReArise. Προς στιγμήν δεν υπάρχει κάποια ακριβή μετάφραση.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου