Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο 28 Ιουλίου 2018

[Ani-Com 2018] Το Περίπτερο Της Tamashi + [Digimon ReArise] Προωθητικό Άγαλμα Πραγματικού Μεγέθους Σε Σταθμό Μετρό + [Digivolving Spirits] Λεπτομερείς Εικόνες Του Alphamon + Πρώτες Εικόνες Του HolyAngemon

Αυτή την εβδομάδα στο Χονγκ Κονγκ διεξάγεται η Ani-Com 2018, και η Tamashi έχει το δικό της περίπτερο με δύο τεράστια εκθέματα.
Στην είσοδο του περιπτέρου υπάρχουν δύο αγάλματα των φιγούρων της Angewomon και του WarGreymon της σειράς "Digivolving Spirits".

Τα αγάλματα όμως δεν τελειώνουν εδώ. Στον σταθμό του μετρό στην Akihabara, έχει τοποθετηθεί ο Greymon, ο Erismon και ο Agumon σε πραγματικό μέγεθος, προς προώθηση του επερχόμενου νέου παιχνιδιού, Digimon ReArise.

Μεταφερόμαστε τώρα και πάλι στις φιγούρες της σειράς "Digivolving Spirits". Δείτε παρακάτω λεπτομερείς εικόνες με την φιγούρα του Alphamon/Dorumon.
Τέλος για απόψε, έχουμε και τις πρώτες εικόνες από την 7η φιγούρα της σειράς, αυτή του MagnaAngemon/Patamon.
Οι προ παραγγελίες της φιγούρες θα ξεκινήσουν από την 1η Αυγούστου, ενώ επίσης εκείνη την ημέρα θα προβληθεί το επεισόδιο 52 της Digimon Adventure, δηλαδή αυτό στο οποίο μεταμορφώνεται για πρώτη φορά ο Patamon σε MagnaAngemon. Ακόμη, τις εικόνες τις πήραμε από το site της Tamashi όπου πρόσθεσε κάποια προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Δεκέμβριο. Ίσως αυτό να σημαίνει πως τότε να περιμένουμε και την κυκλοφορία της φιγούρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου