Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018

[Anime Expo 2018] Το Περίπτερο Των Digimon + [Digimon Pendulum] Πληροφορίες Για Νέο Digimon + [PoP!] Καλύτερες Εικόνες Των Επερχόμενων Φιγούρων

Η έκθεση Anime Expo 2018 ξεκίνησε στο Λος Άντζελες, έχοντας αρκετά πραγματάκια από Digimon για να χαζέψει και να ενημερωθεί το κοινό.
Ξεκινάμε βλέποντας μια ταπετσαρία στον τοίχο με τα Εκλεκτά Παιδιά της Adventure Tri, τα Digivices τους, τα Digimon τους και τις εξελίξεις τους.

Συνεχίζουμε στις κούκλες που χρησιμοποιήθηκαν για την θεατρική παράσταση της σειράς.
Κάποια τρέιλερ από την σειρά στην παρακάτω οθόνη.
Ένας MetalGarurumon πραγματικού μεγέθους. Σίγουρα, όλοι μας θα θέλαμε μια φωτογραφία μαζί του.
Και κάποιες φιγούρες διαφόρων σειρών.
Επιπλέον, σήμερα θα υπήρχε ένα μίνι event με τους Seth (Tai), Colleen O'Shaughnessey (Sora), και Johnny Yong Bosch (TK), όπου θα τραγουδούσαν και θα γνωρίζονταν συζητώντας με τους παρευρισκόμενους. 

Στους τρεις ηθοποιούς θα προστεθεί και ο σκηνοθέτης της Αμερικάνικης έκδοσης της Adventure Tri σε επόμενο χρόνο, ώστε να ξεκινήσουν μια παρουσίαση για το επάγγελμα του voice actor.

Σε άλλα νέα, έχουμε πληροφορίες που αφορούν και πάλι τα Digimon Pendulum. Τα δύο πρώτα Digimon τύπου "Legend Arms" θα υπάρχουν στις νέες εκδόσεις. Αυτά είναι ο Zubamon που γίνεται σπαθί και ο Rudomon που γίνεται ασπίδα.
Όσοι ήδη έχουν αγοράσει κάποιο Digimon Pendulum θα έχουν διαπιστώσει πως υπάρχει και η λειτουργία της "Γενετικής Μεταμόρφωσης" για τα Digimon, όταν αυτά φτάσουν στην τελική μορφή.

Κάποια άτομα, παρατηρώντας το παρακάτω σκίτσο του Kenji Watanabe διαπίστωσαν πως πρόκειται για την γενετική μεταμόρφωση των Bryweludramon και Durandamon. Πρόκειται συγκεκριμένα για τον RagnaLordmon, το Digimon με το ισχυρότερο ξίφος και ασπίδα.

Τέλος για απόψε, έχουμε κάποιες πιο λεπτομερείς εικόνες από τις επερχόμενες φιγούρες PoP! της Digimon Adventure.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου