Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2018

[Digimon Thanksgivimg 2018] Ανακοίνωση Νέου Παιχνιδιού + [Precious GEM] Καθυστέρηση Στην Κυκλοφορία Των Φιγούρων

Τα πικρά νέα της ημέρας έχουν να κάνουν με την καθυστέρηση στην κυκλοφορία της σειράς Precious GEM.
Ο WarGreymon με τον Tai από τα τέλη Ιουλίου μετακινείται στα τέλη Αυγούστου.
Ο MetalGarurumon με τον Mat από τα τέλη Αυγούστου πηγαίνει στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ένα χαρμόσυνο νέο πάντως που αφορά φιγούρες, είναι ότι ο Durumon/Alphamon της σειράς Digivolving Spirits θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου.

Η εκδήλωση "Digimon Thanksgiving 2018" που θα διεξαχθεί στις 29 Ιουλίου, αντικαθιστώντας έτσι το DigiFes, θα έχει επίσης ένα live streaming με τίτλο "Digimon Thanksgiving 2018 Stream - Special Meeting and New Game News".

Ο σεναριογράφος Koji Watanabe και οι παραγωγοί Habu και Tsuzuki Katsuaki θα είναι κάποιοι από τους συμμετέχοντας στο stream. Σίγουρα όμως θα υπάρξουν κι άλλοι καλεσμένοι.


Η μετάδοση θα έχει τρία μέρη.
  1.  Αρχικά θα δείξουν σκηνές από την κύρια εκδήλωση.
  2.  Στο δεύτερο μέρος θα ανακοινώσουν το Νέο Παιχνίδι, θα απαντήσουν σε ερωτήσεις από την κοινότητα των fans των παιχνιδιών Digimon, ενώ ακόμη θα παρουσιάσουν τις ήδη γνωστές εφαρμογές και προϊόντα των Digimon.
  3.  Στο τρίτο μέρος, θέμα θα είναι τα anime. Εδώ οι καλεσμένοι της εκδήλωσης θα μιλήσουν στο κοινό.
Τέλος, ο παραγωγός Habu, μας επισημαίνει στο να δώσουμε σημασία στο επερχόμενο τεύχος του περιοδικού Vjump, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 21 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου