Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 10 Αυγούστου 2018

Παρουσίαση Του RagnaLordmon + [Precious GEM] Η Angewomon Holy Arrow Version + Το Έβδομο Σχέδιο Του Sota Kuwahara

Θυμάστε όλοι νομίζω την τελευταία νέα ομάδα Digimon που αφορά τα "Legend Arms", δηλαδή Digimon που μπορούν να μετατραπούν σε κάποιο όπλο.
Όλοι ανυπομονούσαμε να μάθουμε ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα της Γενετικής Μεταμόρφωσης των τελευταίων μορφών των παρακάτω δύο Digimon, ή αλλιώς, του πιο δυνατού σπαθιού (Durandamon) και της πιο δυνατής ασπίδας (Bryweludramon).
Ο RagnaLordmon είναι το αποτέλεσμα, και επιτέλους έχουμε το artwork του.
Απολαύστε τον παρακάτω. Ένα από τα ομορφότερα Digimon κατά την άποψή μου.
Επιπλέον, έχουμε την τύχη να δούμε και τις νέες εκδόσεις της 20ης επετείου, των Digimon Pendulum συσκευασμένες.

Σε άλλα νέα, έχουμε νέες εικόνες για την τρίτη φιγούρα της σειράς "Precious GEM", αυτή της Angewomon Holy Arrow Version.
Οι προ παραγγελίες των φιγούρων έχουν ανοίξει στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Premium Bandai, ενώ η τιμή της είναι στα 136.18 ευρώ περίπου (17,496 Yen) για την έκδοση με την φωτιζόμενη βάση, και στα 119.37 ευρώ περίπου (15.336 Yen) για την έκδοση χωρίς την βάση.
Τουλάχιστον η τιμή της δεν φτάνει αυτές των WarGreymon και MetalGarurumon, δηλαδή περίπου 200-250 ευρώ έκαστος.

Τέλος για σήμερα, από εκεί που νομίζαμε πως τελειώσαμε με τα σχέδιά του, έχουμε ένα ακόμα έβδομο από τον Sota Kuwahara για την Digimon Adventure Tri.
Και τα προηγούμενα έξι σχέδιά του παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου