Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

[Vjump] Τεύχος Οκτωβρίου + [Pendulum Art Book] Κάποιες από τις σελίδες του βιβλίου.

Το νέο τεύχος του περιοδικού Vjump μας φέρνει τις επόμενες πληροφορίες για το επερχόμενο νέο πρότζεκτ των Digimon Adventure.
Τα κείμενα λένε:

Ο Μάρτιος του επόμενου χρόνου θα σηματοδοτήσει την επέτειο των 20 χρόνων Digimon Adventure!
Τα σχέδια του Tai και του Mat, μαζί με τα σχόλια του παραγωγού δημοσιεύθηκαν!!

Νέες πληροφορίες επιτέλους αποκαλύπτονται! Είναι ένα νέο anime πρότζεκτ Digimon! Ρίξτε μια ματιά στους Tai και Mat!!

Μια νέα ταινία Digimon είναι στα σκαριά! Τα σχέδια για τον Tai και τους υπόλοιπους θα γίνουν από τον Nakatsuru Katsuyoshi. Οι προσδοκίες για την επιτυχία του πρότζεκτ είναι υψηλές. 

Tai: Ένας νέος, 22χρονος Tai! Τα χαρακτηριστικά των μαλλιών του έχουν αλλάξει λίγο, παρόλα αυτά φοράει ακόμα τα γυαλιά του...

Mat: Ο Mat μεγαλώνοντας ψήλωσε και λέπτυνε. Είναι πλέον ένας όμορφος φοιτητής πανεπιστημίου.

Σχόλια από τον Παραγωγό: Ο Nakatsuru ανέλαβε τον σχεδιασμό των χαρακτήρων. Ακόμη βρίσκονται "υπό εξέλιξη" τα σχέδια, οπότε μην παραλείψετε να δείτε τα τελικά αποτελέσματα αργότερα! 

Μια από τις προτάσεις που έκανε το αρχικό cast ήταν να γίνει μια ιστορία με "τα παιδιά που ήταν κάποτε μικρά και έγιναν ενήλικες"!

Επιπλέον, στις σελίδες του περιοδικού βλέπουμε και κάποια προϊόντα τα οποία ήδη γνωρίζαμε όπως τα Digivice CSA, το νέο λούτρινο του Terriermon, η φιγούρα του Patamon/HolyAngemon της σειράς Digivolving Spirits, κάποιες φιγούρες της σειράς "Capsule Mascot Monsters" και το καπέλο της Mimi.

Επιπλέον έχουμε τις περιγραφές για δύο από τους χαρακτήρες του επερχόμενου παιχνιδιού "Digimon Survive".
Aoi Shibuya: Μία ευγενική και τίμια κοπέλα. Αναλαμβάνει το μαγείρεμα και συχνά την φύλαξη της κατασκήνωσης (βάσης). Το συντροφικό της Digimon είναι ο Labramon. Έχει μια ανοιχτή προσωπικότητα.
Minoru Hyuga: Ο Minoru είναι συμμαθητής του πρωταγωνιστή, Takumi. Είναι ο πολυλογάς, αισιόδοξος της ομάδας. Αν και μιλάει ανοιχτά με τον οποιονδήποτε, δεν του αρέσει να έρχεται σε διαφωνίες. Το συντροφικό του Digimon είναι ο Falcomon. Είναι ένα ευσταθή άτομο, αλλά συνήθως κάνει παρατραβηγμένες κινήσεις.
Και κάποιες ακόμη πληροφορίες για τα παιχνίδια "Digimon ReArise" και "Digimon Links".

Σε άλλα νέα, έχουμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το νέο βιβλίο, Digimon Art Book Pendulum.

Στην πρώτη σελίδα που μας αποκαλύπτεται υπάρχουν διάφορες αντιδράσεις των Digimon που έχουν να παίξουν ρόλο με την ιστορία του παιχνιδιού.
Στην δεύτερη σελίδα υπάρχουν πληροφορίες που δίνουν βάθος στις θωρακομεταμορφώσεις. 
Στην επόμενη σελίδα θέλουν να δώσουν επίσης βάθος στις διάφορες μορφές του Omnimon, αλλά και σε Digimon που έχουν σχέση με αυτόν, όπως ο OmegaShoutmon. Επίσης θα υπάρχει και ο νέος Omnimon Merciful Mode.
Τέλος, το βιβλίο θα έχει και σελίδες που αφορούν το Digimon Chronicles. Το Digimon Chronicles είναι ένα manga που είχε κυκλοφορήσει μαζί με το Digimon Pendulum X και η ιστορία του θα υπάρχει μέσα στο βιβλίο, μιας και το manga είναι πλέον δυσεύρετο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου