Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

[Digimon Survive] Νέες Πληροφορίες Για Την Ιστορία + [Digimon Chronicle X] Κεφάλαια 3 Και 4 + [Digital Monster X] Νέα Digimon Που Θα Προστεθούν + [CSA Digivice 1999] Πληροφορίες Για Το Βιβλιαράκι + 7ο Κατάστημα Pop-Up Με Θέμα Halloween

Όσοι περιμένουν το Digimon Survive, σας φέρνω κάποιες νέες πληροφορίες για να απαλύνω την αγωνία σας.
Ένα αγόρι που σκοπεύει να πάει με φίλους για κατασκήνωση, το περιμένει μια αναπάντεχη περιπέτεια. 
Ο Takuma Momotsuka σε λίγο θα είναι ένας μαθητής 2ας Λυκείου και ετοιμάζετε να πάει σε μια κατασκήνωση με εξωσχολικές ιστορικές μελέτες, όπου μαθητές από διάφορα σχολεία συμμετέχουν κατά την περίοδο των ανοιξιάτικων διακοπών.
Την δεύτερη μέρα, ο Takuma, με τον φίλο του Minoru Hinata και την ενός χρόνου μεγαλύτερη, Aoi Shibuya, από ένα διαφορετικό σχολείο, επισκέπτονται έναν ναό όπου θα διεξαχθεί μια γιορτή προς τιμήν των τοπικών "Θεών θηρίων".
Ο Takuma, μαζί με τους φίλους και τα παιδιά από την πόλη του που πήγαν στην κατασκήνωση, συναντούν ένα μυστηριώδεις πλάσμα το οποίο ονομάζεται Koromon, ενώ εξερευνούσαν τον ναό.
Αμέσως μετά, ακούν ένα ουρλιαχτό από κοντά, τρέχουν προς την κατεύθυνσή του και αντικρίζουν διαφορετικά τέρατα να επιτίθενται στους φίλους τους.
Συνειδητοποιώντας πως πρέπει να τους σώσει όλους, το Koromon μεταμορφώνεται σε Agumon.
Με την βοήθεια του Agumon, ο Takuma καταφέρνει να διώξει τα τέρατα, αλλά αμέσως διαπιστώνει πως η τριγύρω περιοχή είναι καλυμμένη με ομίχλη και έχει χαθεί σε έναν άγνωστο κόσμο...

Μεταφερόμαστε τώρα στην ιστορία του Digimon Chronicle X, για το οποίο έχουμε τα δύο επόμενα κεφάλαια.
Κεφάλαιο 3

Αφού άκουσε για τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν, όπως ακόμη και για το σχέδιο του Craniummon X και του Sleipmon X, ο Jesmon συμφώνησε μαζί τους. Και έτσι, αφού δόθηκε το Αντιβιοτικό-Χ στον Jesmon, ακολούθησε τους Craniummon X και Sleipmon X στην αποστολή τους για να ξαναμπούν στον Παλιό Ψηφιακό Κόσμο. Μπαίνοντας στον Παλιό Ψηφιακό Κόσμο, ο Jesmon X αντίκρισε από πρώτο χέρι ένα φρικαλέο θέματα συγκρούσεων να υπάρχει παντού, όπως ακριβώς το είχαν περιγράψει οι ομόλογοί του. Υποδεχόμενος σε ένα τέτοιο θέαμα, ο Jesmon X βρίσκει ένα ευφυές σχέδιο για να επιδιορθώσει το χάος.
Κεφάλαιο 4

Όπως μαθαίνεται, το σχέδιο του Jesmon X για να επιδιορθώσει το πρόβλημα που υπάρχει στον Παλιό Ψηφιακό Κόσμο, ήταν η τήρηση ενός κανόνα για την υπεροχή στις μάχες που θα συνέβαιναν.

Ο κανόνας ήταν πως εάν κάποιος κατάφερνε να κερδίσει το Digimon που κυβερνά κάποια περιοχή σε μια μάχη ένα-προς-ένα, θα μπορούσε να επεκτείνει τις περιοχές της επικράτειάς του. Το Digimon που θα επέκτεινε την επικράτεια του μέσα από συνεχείς νίκες, νικώντας σε κάθε περιοχή, θα είχε το δικαίωμα να αποφασίσει για την μοίρα του Παλιού Ψηφιακού Κόσμου.
Αν και ο Sleipmon Χ απέρριψε το σχέδιο, θεωρώντας το "μια επικίνδυνη ιδέα", ο Jesmon X πρότεινε επιπλέον να πάρουν μέρος ως αρχηγοί τμημάτων του Παλιού Ψηφιακού Κόσμου, σιγουρεύοντας έτσι πως κακά όντα δεν θα κέρδιζαν στο τέλος. Ο Craniummon X, γνωστός για το πνεύμα του μαχητή που τον διακατέχει, συμφώνησε απόλυτα.

Τώρα, η σημαντικότερη μάχη για το μέλλον του Παλιού Ψηφιακού Κόσμου, ξεκινά!


Η τελευταία ενημέρωση μέσα από το site προϊόντων των Digimon έφερε νέα για το Digital Monster X και το επερχόμενο CSA Digivice 1999.
Αρχικά έδειξαν τους δύο νικητές των Digimon που ψηφίσαμε πως θα θέλαμε να δούμε τις X μορφές τους. Αυτά είναι η Crusadermon X και η Minervamon X.
Όπως μαθαίνουμε θα υπάρχουν τουλάχιστον 15 Digimon που θα εμφανιστούν για πρώτη φορά ψηφιοποιημένα στα επερχόμενα Digital Monster X.
Πρώτος έρχεται ο Beelzemon X, ο οποίος θα είναι διαθέσιμος μόνο στην μαύρη έκδοση.
Και αμέσως μετά, η Lilymon X, η οποία θα είναι διαθέσιμη μόνο στην άσπρη έκδοση.
Συνεχίζουμε με τον Sleipmon X στην μαύρη έκδοση.
Και τον Craniummon X στην άσπρη έκδοση.

Σε ότι αφορά τα νέα για το νέο CSA Digivice 1999, έχουμε πληροφορίες για το βιβλιαράκι που θα συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασία.
Το βιβλιαράκι θα περιέχει σχόλια από τα παρακάτω πρόσωπα.
Chika Sakamoto (Agumon)
Hiroyuki Kakudou (Σκηνοθέτης)
Seki Hiromi (Παραγωγός)
Katsuyoshi Nakatsuru (Σχεδιαστής Χαρακτήρων Anime)
Kenji Watanabe (Σχεδιαστής Digimon)

Επίσης, το βιβλιαράκι θα περιέχει το αρχικό σχέδιο για το Digivice, από που δηλαδή ξεκίνησε.

Σήμερα κιόλας είχαμε την ανακοίνωση για το 7ο κατάστημα Pop-Up των Digimon.
Δύο θα είναι τα καταστήματα που θα ανοίξουν, ένα στην Ikebukuro P'Parco και ένα στο Namba Marui στην Osaka. Το θέμα θα είναι το Halloween και περιμένουμε περισσότερα νέα γι' αυτό σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου