Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

[Vjump] Τεύχος Δεκεμβρίου + [Digital Monster X] Νέες Πληροφορίες Για Δύο Νέα X Digimon + [Batlle Spirits] 6 Νέες Κάρτες

Χωρίς κάποια καθυστέρηση γι' αυτόν τον μήνα έχουμε τις σελίδες του νέου τεύχους του περιοδικού Vjump.
Η πρώτη σελίδα αφορά τα "Digital Monster X" και μας επιβεβαιώνει την ύπαρξη του Dukemon X, για τον οποίο επισημαίνεται ότι εμφανίζεται μετά την σύνδεση της μαύρης και άσπρης έκδοσης του παιχνιδιού μαζί. Επίσης στην σελίδα υπάρχει ο χάρτης προόδου με βάση τον οποίο θα λειτουργεί το παιχνίδι, τα artwork των Crusadermon X και Minervamon X, όπως ακόμη και ο κωδικός για την απόκτηση του Copymon.
Στην επόμενη σελίδα βλέπουμε τον Black WarGreymon της σειράς φιγούρων "Digivolving Spirits", την πρώτη σειρά των φιγούρων "Digital Monster Capsule Mascot Premium Collection", τις χρωματιστές φιγούρες της 5ης σειράς των "Digital Monster Capsule Mascot", αλλά και την τρισδιάστατη μορφή του Omnimon Merciful Mode για το "Digimon Linkz".
Η τελευταία σελίδα αφορά το event για το Haloween στο παιχνίδι "Digimon ReArise", το οποίο θα είναι ένα ολοκαίνουριο Chapter και θα προσθέτει τον Beelzemon.
Επίσης, γίνεται αναφορά και στην προσθήκη του Cranniummon X στο παιχνίδι "Digimon Linkz".

Σε άλλα νέα, μέσα από ένα 11λεπτο βίντεο, βλέπουμε τους Big Dreamer Taoka και Victory Uchida να μιλούν για τα "Digital Monster X".
Μέσω του βίντεο γίνεται αποκάλυψη και ανάλυση σε δύο νέα X Digimon.
Ήταν που ήταν ήδη τρομαχτικός, στην Χ μορφή του δείχνει ακόμα περισσότερο ο Diaboromon X.
Το δεύτερο Digimon είναι η Sakuyamon X, αρκετά πιο δυνατή και με μια επιβλητική εμφάνιση.

Τέλος για σήμερα, έχουμε κάποιες νέες κάρτες για το 3ο σετ των καρτών Digimon για το TCG "Battle Spirits".
Οι πρώτες δύο είναι των Ruki και Renamon.
Οι επόμενες των Henry και Terriermon.
Και οι τελευταίες δύο των Growlmon και WarGrowlmon.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου