Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

[Blu-Ray] Digimon Adventure Με Ελληνική Μεταγλώττιση (Επεισόδια 47-54)

Εικόνα
Και κάπως έτσι η πρώτη σεζόν, Digimon Adventure, που έχει στιγματίσει την παιδική ηλικία όλων μας ολοκληρώνεται στην καλύτερη δυνατή ποιότητα. Οι Bluray εκδόσεις των επεισοδίων κάνουν την εμπειρία του να τα παρακολουθήσει κάποιος ξανά ακόμη πιο απολαυστική και πιο διασκεδαστική.

Το 7ο Bluray και τελευταίο της σειράς συμπεριλαμβάνει τα τελευταία επεισόδια, δηλαδή από το 47 έως το 54. Μαζί, σας περιμένει και το Special Omake, ή αλλιώς, διαφημιστικά σποτάκια που είχαν προβληθεί για τη σειρά από την Ιαπωνική TV. Το άρθρο με όλα τα επεισόδια, έχει ενημερωθεί και πλέον δεν περιέχει τις παλιές εκδόσεις αλλά μόνο τις νέες. Μπορείτε πολύ εύκολα να ανατρέξετε σε αυτό με ένα click πάνω στο logo της πρώτης σεζόν που βρίσκεται στα αριστερά του blog.
Επεισόδιο 47: Aντίο Liomon
Κώδικας:
https://mega.co.nz/#!P1gWzbBL!_iEZC5Cn9mbjQ-Z2LhsxREgyX6dsh44zCJyFxYYrCxQ

Επεισόδιο 48: Η Κari κινδυνεύει
Κώδικας:
https://mega.co.nz/#!ixol0YrD!xT0-Jx1paY5U_LwipEDWw-rX4nv7Q1Ktb8Tu4ANrTcM

Επεισόδιο 49: Μάχη κάτω από τη γη
Κώδικας:
https://mega.co.nz/#!vwxX2KzL!JEJGiec4zxk8iYpW5y-uYDEZ7jLZyn1wFS35U3ofctQ

Επεισόδιο 50: Μια γυναικεία μάχη

Κώδικας:
https://mega.co.nz/#!m0R2TYzL!0ERCBL3IeDV17OiVcfH0QbTxN4VAIlb4DZl4EJz-EA4

Επεισόδιο 51: Η επιστροφή του Mat
Κώδικας:
https://mega.co.nz/#!7so2zZzZ!nKHYyqvYScMkFm9HiVBEMBDARTYS8W9t_O1RF5puGBU

Επεισόδιο 52: Η Τελική Αναμέτρηση

Κώδικας:
https://mega.co.nz/#!ek40iAAL!Fv3llJaU_vDiRcZIAtK4xYjLapm1jZ-sXpXYJizasn4

Επεισόδιο 53: Apocalymon, η αινιγματική δύναμη

Κώδικας:
https://mega.co.nz/#!3lwAGAbL!UPF6KvKHvMlqvvIGpm4vJgrTU0xlYLDkYVLuE1YOt5E

Επεισόδιο 54: Η μοίρα των δύο κόσμων
Κώδικας:
http://adf.ly/1Gh883
Εικόνα