Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

[Animedia] Τεύχος Σεπτεμβρίου + [Πληροφορίες] Digimon Adventure V-Tamer

Και ας είμαι διακοπές, δεν σταματάω να σας γράφω. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τι μας έχει το περιοδικό Animedia και κάποιες πληροφορίες που αφορούν το manga Digimon Adventure V-Tamer.



Kari Yagami:
Μαθήτρια δευτέρας γυμνασίου. Λόγο της γοητείας της είναι γνωστή σε όλο το club ποδοσφαίρου που ανήκει ο αδερφός της, Tai. Λατρεύει τα παγωτά και το συντροφικό της Digimon είναι η Tailmon.

T.K. Takeru:
Μαθητής δευτέρας γυμνασίου. Αρκετά γνωστός στα κορίτσια του σχολείου, Λόγο του χωρισμού των γονιών του, ζει ξεχωριστά από τον αδερφό του Mat, αλλά παρ όλα αυτά τα πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους. Το συντροφικό του Digimon είναι ο Patamon.

Mat Ishida:
Μαθητής δευτέρας λυκείου. Παρόλο που είναι πλέον στο λύκειο συνεχίζει κανονικά με την μπάντα του ως μπασίστας και φωνητικά. Το συντροφικό του Digimon είναι ο Gabumon.

Sora Takenouchi:
Μαθήτρια δευτέρας λυκείου. Είναι σαν η μεγάλη αδερφή των υπόλοιπων εκλεκτών παιδιών και συμμαθήτρια του Tai. Το συντροφικό της Digimon είναι η Biyomon.

Tai Yagami:
Μαθητής δευτέρας λυκείου. Μέλος του club ποδοσφαίρου, όπου καθημερινά κάνει σκληρές προπονήσεις, ενώ αργότερα στην μέρα του σκέφτεται για την μελλοντική του καριέρα. Το συντροφικό του Digimon είναι ο Agumon.

Joe Kido:
Μαθητής τρίτης λυκείου. Προκειμένου να περάσει τις εξετάσεις για να εισαχθεί στο πανεπιστήμιο πηγαίνει σε νυχτερινό σχολείο και διαβάζει πολύ σκληρά. Το συντροφικό του Digimon είναι ο Gomamon.

Izzy Koshirou:
Μαθητής πρώτης λυκείου. Έχει πολύ καλές γνώσεις πάνω στους υπολογιστές και δυνατές ικανότητες στο να αναλύει διάφορα. Όταν ασχολείται με κάτι, αφοσιώνεται μόνο σε αυτό. Το συντροφικό του Digimon είναι ο Tentomon.

Mimi Tachikawa:
Μαθήτρια πρώτης λυκείου. Ένα λαμπερό και αρκετά ξεπεταγμένο κορίτσι όπου πλέον ζει στην Αμερική. Το συντροφικό της Digimon είναι η Palmon.

Το περιοδικό Vjump κοινοποίησε ένα βίντεο όπου παρουσιάζονται όλα τα τελευταία προϊόντα Digimon.


Και στο δεύτερο κομμάτι του άρθρου σας έχω όλα τα εξώφυλλα των τευχών του Digimon Adventure V-Tamer που θα κυκλοφορήσουν στις 21 Αυγούστου. (είναι άραγε αυτό που θα μας αποκάλυπτε και το Vjump στο επερχόμενο τεύχος του;)