Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Όλα Τα Τελευταία Νέα Digimon

Πόσο μου την δίνει όταν έχουμε παύση νέων, να ξέρατε μόνο. Και να που τώρα σας έχω ένα νέο άρθρο "τούμπανο" σε ότι αφορά την ποικιλία των νέων που έτυχε να μας έρθουν όλα μαζί. Πάμε λοιπόν να τα δούμε ένα-ένα.

Αρχικά έχουμε νέες εικόνες από τα νέα τεύχη των περιοδικών Animedia και Animage.
Animedia:


Animage:
Ενώ επίσης αποκαλύφθηκαν και 4 νέες εικόνες για το επερχόμενο παιχνίδι Digimon World Next Order.
Ακόμη, το site για το επερχόμενο Digimon Linkz ενημερώθηκε και ανακοίνωσε πως η κυκλοφορία του μεταφέρθηκε για το νέο έτος.

Ο λογαριασμός του Digimon Adventure Tri στο Twitter έφτασε τους 100.000 followers και για τον λόγο αυτό ο character designer Atsuya Uki ετοίμασε ένα πανέμορφο σχέδιο.
Πρέπει να προσθέσω ότι σύμφωνα με το Anime News Network, η πρώτη ταινία της Digimon Adventure Tri πούλησε περισσότερα από 110.000 εισιτήρια για περίπου 180 εκατομμύρια Yen (δηλαδή 1.380.000 ευρώ) μέχρι πρόσφατα, καρφιτσώθηκε πρώτη μεταξύ όλων των ταινιών που παίχθηκαν σε mini κινηματογράφους και για τον λόγο αυτό επέκτειναν τις προβολές της για άλλη μια βδομάδα. Προσωπικά, αυτό το γεγονός με χαροποιεί ιδιαίτερα και με κάνει να πιστεύω πως μπορούμε να περιμένουμε ακόμα περισσότερα απ' το franchise των Digimon.
Το επερχόμενο τεύχος του Vjump λογικά θα έχει πληροφορίες για την επόμενη ταινία της νέας σεζόν.

Και τώρα πάμε να δούμε κάποια νέα προϊόντα.

[DIGIMON UNIT] Digimon Adventure Our War Game! Omnimon
Μέγεθος: 10 cm 
Τιμή: 3000 Yen (22 ευρώ περίπου)
Ημερομηνία Κυκλοφορίας: Απρίλιος του 2016
Διαθέσιμο στο CD Japan.

Agumon και Gabumon σιλικονούχα θήκη για το iPhone 6s
Διαθέσιμες στο CD  Japan [1] [2] 

Agumon και Gabumon Ακουστικά

Διαθέσιμα στο CD Japan [1] [2] 

Τσάντα Black Agumon 
Τιμή: 2000 Yen (15 ευρώ περίπου)
Θα φτιαχτούν μόνο 300 τσάντες και από αυτές θα κυκλοφορήσουν μόνο οι 200. Οι άλλες 100 θα πουληθούν στο κατάστημα της Premium Bandai.

Θα υπάρχουν και άλλα αποκλειστικά προϊόντα με το όνομα "Digimon Adventure Tri ZZZ with my friend". Πρόκειται για τσάντες και πετσέτες με τον Tai, τον Mat, την Sora και την Mimi. Θα κυκλοφορήσουν μόνο 200.