Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

[JumpFesta] Νέες Πληροφορίες Για Το Digimon World Next Order + [G.E.M] Νέες Φιγούρες

Η Jump Festa 2016 πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στην Ιαπωνία και θα διαρκέσει όλο το σαββατοκύριακο. Το Jump Festa είναι μια έκθεση αποκλειστικά για τα anime και τα manga.
Εκεί λοιπόν βρισκόταν και η TOEI Animation.
Η Bandai Namco τώρα, κυκλοφόρησε το νέο trailer για το επερχόμενο παιχνίδι για PSV, Digimon World Next Order.
Το trailer εμπεριέχει το κομμάτι "Accentia" από την Eir Aoi και επιβεβαιώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού στις 17 Μαρτίου του 2016. Ακόμη θα υπάρχουν και οι Agunimon από την 4η σεζόν, Digimon Frontier και οι Shoutmon και Gumdramon από την 6η σεζόν, Digimon Xros Wars. Όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο άρθρο, έχουμε και τις παρακάτω πληροφορίες:

Ο Susanomon επιβεβαιώθηκε πως θα κάνει την εμφάνισή του και ο Tsutsuki Shouma θα είναι ένας νέος χαρακτήρας, ενώ κάποια bonuses που θα κυκλοφορήσουν για το παιχνίδι θα είναι:
Digimon World Original Soundtrack
2 PSV Original Themes
Ένα Set για το ξεκίνημα του παιχνιδιού
Special Digi-αυγά Agumon και Gabumon
Ένα κωδικό για να κατεβάσετε το άγνωστο Ultimate Evolution Core 

Και τώρα, κάποιες άλλες πληροφορίες που αφορούν την πλοκή.
Story 03
Digimon World: Next Order
Οι πρωταγωνιστές μαθαίνουν την αλήθεια για το Digimon που μετατράπηκε σε Machinedramon μέσω των "διαφορετικών διαμορφώσεων του" όπου ζει στον Ψηφιακό Κόσμο. Αλλά ακόμη και τώρα αδυνατούν στο να βρουν μία λύση.

Εκείνη την στιγμή, ένας "Enforcer" με μία παράξενη αύρα και ένα αγόρι με ένα πλεκτό σκουφί εμφανίζονται και τραβούν τα βλέμματα. Μία νέα κατάσταση προστίθεται στην πλοκή.
???
Ένα παιδί με πλεκτό σκουφί δίπλα στον Machinedramon κρατώντας ένα αυγό Digimon. Τα πάντα είναι άγνωστα γι' αυτόν τον χαρακτήρα. (προσωπικά θεωρώ πως το συγκεκριμένο παιχνίδι θα έχει άμεση σχέση με το πρώτο Digimon World)
Enforcer
Digimon World: Next Order
Ένα νέο Digimon με μία δυσοίωνη εμφάνιση.

Και τώρα πάμε να δούμε νέες φιγούρες της σειράς G.E.M., αρχίζοντας από αυτή του Mat και του Garurumon όπου αν και βρίσκεται ακόμη σε κατασκευαστικό στάδιο, υπάρχει εικόνα της όπου φαίνεται χρωματισμένη.
Θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2016 και οι προ παραγγελίες θα ξεκινήσουν τα Χριστούγεννα.
Τιμή: 74 ευρώ περίπου (9800 Yen)

Σε κατασκευαστικό στάδιο βρίσκονται επίσης και οι φιγούρες του Beelzemon Blast Mode μαζί με τον Impmon, του Koromon από το επεισόδιο 21 της Digimon Adventure, της Kari και του Koromon από την πρώτη ταινία, Digimon The Movie, αλλά και μια περιορισμένη έκδοση του Μαύρου Agumon και του Μαύρου Gabumon όπου οι τελευταίες θα κυκλοφορήσουν στις 7  Φεβρουαρίου του 2016 στην τιμή των 11 ευρώ περίπου (1500 Yen).