Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

[Digimon World Next Order] Στατιστικά Πωλήσεων + Νέο Update + Νέο DLC


Το Digimon World Next Order, έχει ήδη που κυκλοφορεί περισσότερο από δύο εβδομάδες και τα στατιστικά των πωλήσεων που έχουμε για την Ιαπωνία δεν είναι τα καλύτερα. Στην δεύτερη εβδομάδα των πωλήσεών του κατατάσσεται 14ο μεταξύ των υπολοίπων παιχνιδιών, πέφτοντας από την 2η θέση που βρίσκονταν στην πρώτη του εβδομάδα. Πιο συγκεκριμένα, την δεύτερη εβδομάδα πουλήθηκαν 10.272 αντίτυπα του παιχνιδιού, ενώ την πρώτη 64.228, δηλαδή στο σύνολο 74.490 αντίτυπα. Σε σύγκριση με την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του Digimon Story Cyber Sleuth, οι πωλήσεις του είναι κατά 2.000 λιγότερες, ενώ το ποσοστό μείωσης των πωλήσεων από την πρώτη στη δεύτερη εβδομάδα είναι 84%, ενώ του Digimon Story Cyber Sleuth ήταν 74%.
Αν και 74.000 αντίτυπα μέσα σε δύο εβδομάδες για ένα παιχνίδι του PSV δεν είναι μικρός αριθμός, η Bandai περίμενε να δει το θαύμα που μπορούν να κάνουν τα παιχνίδια Digimon. 
Απομένουν άλλες 8 εβδομάδες πωλήσεων στο Digimon World Next, για να βγάλει την εταιρία του αυτοπρόσωπη.

Πάμε τώρα να δούμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το update που θα δεχθεί τον Απρίλιο το παιχνίδι αυτό, πηγαίνοντας στην έκδοση 1.02. Ο αριθμός των Digimon που θα μπορούν να φέρουν οι Tamers  στην πόλη θα αυξηθεί και ένα νέο σενάριο θα προστεθεί στο υπάρχον που έχει να κάνει σχετικά με μια κρίση που συμβεί και πάλι στον Ψηφιακό Κόσμο. 
Περισσότερα δεν γνωρίζουμε προς στιγμήν, παρά μόνο ότι μάθαμε από αυτή την εικόνα.
Σήμερα, το ολοκαίνουριο DLC που έχει στοιχεία της Digimon Adventure Tri ανέβηκε έτσι ώστε να μπορέσουν οι χρήστες να το κατεβάσουν και να έχουν το νέο σενάριο με τίτλο "Maycoomon's Mystery" για το Digimon World Next Order.
Πιστεύετε άραγε πως θα μπορούσαμε να μάθουμε περισσότερα για την Maycoomon που θα είχαν σχέση και με την εξέλιξη της πλοκής της Adventure Tri;