Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

[Digimon Adventure Tri] Η Συνέντευξη Του Tai Και Του Agumon + [Digimon Universe: Applimonster] Ξεκίνημα Του Manga + Νέο Μεγάλο Trailer Για Το Παιχνίδι Στο 3DS + [Video] Συνέντευξη Με Την Φωνή Του Hawkmon

Άλλες δύο συνεντεύξεις μας γίνονται γνωστές και αυτή τη φορά είναι του Tai και του Agumon. Μαζί έρχονται κι άλλα πολλά νέα που θα τα δούμε στην συνέχεια.
Hanae Natsuki (Tai)

Ερώτηση: Πες μας σε παρακαλώ πως ένιωσες αφού διάβασες το σενάριο για την "Digimon Adventure Tri: Εξομολόγηση" και πως όταν ηχογραφούσες ή εάν σου έμεινε βαθιά μέσα σου κάποια σκηνή.
Απάντηση: Κατάλαβα πως η τρίτη ταινία είναι μια στροφή για την Digimon Adventure Tri, όταν διάβασα τα κείμενα! Επίσης ένιωσα πως όλοι μας είχαμε μια δυνατότεροι αίσθηση ενοποίησης στις ηχογραφήσεις αυτή τη φορά!
Ερώτηση: Υπάρχουν διάφορα μέρη της "Digimon Adventure Tri: Εξομολόγηση" που τα θεωρείς must-watch ή θα τα πρότεινες ανεπιφύλακτα. (δεν έχει σημασία εάν είναι κάποια σκηνή που δεν συμμετείχες)
Απάντηση: Ο Patamon και ο T.K., ο Tentomon και ο Izzy... και οι τέσσερις τους έχουν σκηνές που θα σας τρυπήσουν την καρδιά. Εκτός αυτού, πιστεύω πως υπάρχουν πάρα πολλές ωραίες σκηνές, τόσες ώστε να μην μπορώ να διαλέξω κάποια! Επίσης ο Tai ίσως να μεγάλωσε κι άλλο στην τρίτη ταινία.
Ερώτηση: Σε παρακαλώ, άσε ένα μήνυμα για τους fans που σκοπεύουν να δουν την τρίτη ταινία.
Απάντηση: Αυτή η ταινία είναι γεμάτη με κορυφαία στιγμιότυπα, οπότε θα σας παρακαλούσα να πάτε στους κινηματογράφους και να την απολαύσετε στην μεγάλη οθόνη!
Sakamoto Chika (Agumon)

Ερώτηση: Πες μας σε παρακαλώ πως ένιωσες αφού διάβασες το σενάριο για την "Digimon Adventure Tri: Εξομολόγηση" και πως όταν ηχογραφούσες ή εάν σου έμεινε βαθιά μέσα σου κάποια σκηνή.
Απάντηση: Χωρίς να λένε σε κανέναν τις αβεβαιότητες που νιώθουν μεγαλώνοντας, συνεχίζουν κουβαλώντας τες στους ώμους τους. Ήταν σκληρό το να βλέπεις όλο αυτό να εκφράζεται. Πιστεύω πως όλοι τους έχουν μεγαλώσει πλέον και είναι ικανοί στο να τα ξεπεράσουν όλα αυτά. Μπορείς να νιώσεις επίσης αυτό το -ακόμη και αν είμαστε στο πάτο, συνεχίζουμε να προχωράμε μπροστά- είδος αποφασιστικότητας σε αυτούς. Όπως θα περίμενε κανείς από τα εκλεκτά παιδιά. Θα συνεχίσουν να εξελίσσονται.
Ερώτηση: Υπάρχουν διάφορα μέρη της "Digimon Adventure Tri: Εξομολόγηση" που τα θεωρείς must-watch ή θα τα πρότεινες ανεπιφύλακτα. (δεν έχει σημασία εάν είναι κάποια σκηνή που δεν συμμετείχες)
Απάντηση: Υπάρχουν τόσα πολλά must-watch κομμάτια που δεν ξέρω τι να πω.
~Η ανδρεία του Tentomon~
~Όταν ο T.K. είπε σε όλους για το πως έφτασαν εδώ πέρα τα πράματα, είπε επίσης "Joe-san, θα μπορούσες να το είχες πει;", κάτι το οποίο ταρακούνησε τους πάντες και σταμάτησαν να αλληλοκατηγορούνται~
~Το τέλος~
Ερώτηση: Σε παρακαλώ, άσε ένα μήνυμα για τους fans που σκοπεύουν να δουν την τρίτη ταινία.
Απάντηση: Απαιτείται 'Θάρρος' για να κάνεις μια 'Εξομολόγηση'!
Σήμερα είναι η μέρα όπου το επίσημο manga των Digimon Adventure: Applimonster ξεκινά. Το συγκεκριμένο είναι κομμάτι της σειράς anime από την Naoki Akamine. Θα ακολουθεί τις περιπέτειες του Gatchmon, του Haru και άλλων παιδιών μαζί με τα Appmon τους. Δεν ξέρουμε ακόμη όμως αν θα έχει άμεση σχέση με το σενάριο της σειράς ή αν θα τραβήξει την δικιά του ξεχωριστή πορεία. Απολαύστε το art παραπάνω.

Επίσης έχουμε και το πρώτο μεγάλο trailer για το παιχνίδι για 3DS, το οποίο δείχνει πραγματικά διασκεδαστικό και ενδιαφέρον. Θα ήθελα πάρα πολύ να το κυκλοφορήσουν παγκοσμίως σύντομα.
Και τέλος έχουμε μία ακόμη συνέντευξη από τον ηθοποιό που χάρισε την φωνή του στον Hawkmon στην Αμερικάνικη μεταγλώττιση, τον Neil Kaplan, στο παρακάτω βίντεο. Θα σας πρότεινα να το δείτε γιατί είναι και αυτό αρκετά ενδιαφέρον με τα όσα μας λέει.