Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

[Digimon Universe: Applimonstes] Νέο Trailer Για Το 3DS + Το Ντεμπούτο Της Eri + Κυκλοφορία Του Opening + Προσπάθεια Για Παγκόσμια Κυκλοφορία Των Appmon + Νέες Σελίδες Περιοδικών

Σύμφωνα με το CDJapan, μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του ending του anime Applimonsters, "Aoi no Syndrome", το opening με τίτλο "DiVE!!" από τον Amatsuki θα κυκλοφορήσει στις 14 Δεκεμβρίου.
Οι προ παραγγελίες είναι διαθέσιμες εδώ και η έκδοση anime έρχεται με ένα bonus αποκλειστικά από το CD Japan. Όπως και με το ending, το CD θα κυκλοφορήσει σε διαφορετικές εκδόσεις και μερικές θα περιλαμβάνουν και ένα DVD.

Το νέο τεύχος αυτού του μήνα του περιοδικού Animedia περιέχει την Eri και τον Dokamon από τα Appmon. Ο επίσημος λογαριασμός του στο twitter αναφέρει πως αυτή θα κάνει την εμφάνισή της στο επεισόδιο 5.

Χωρίς να φεύγουμε από τα θέματα των περιοδικών πάμε να δούμε άλλες δύο εικόνες.
Μία άλλη φωτογραφία από σελίδα του Animedia παρακάτω.

Και μία ακόμη από σελίδα του περιοδικού Otomedia.

Το Digimon Universe: Applimonsters θα είναι μία από τις σειρές όπου η Toei θα δώσει έμφαση στο MIPCOM 2016. Μαζί με αυτή την πληροφορία έχουμε και μία αφίσα της σειράς όπου φαίνεται ένα Αγγλικό λογότυπο και η φράση "η επερχόμενη νέα σειρά Digimon". Άραγε να σημαίνει αυτό πως πλησιάζει σιγά σιγά και στον δυτικό κόσμο;

Η MIPCOM είναι μία έκθεση που λαμβάνει τόπο στην Γαλλία και διάφορες εταιρίες φέρνουν τα προϊόντα τους για να τα παρουσιάσουν, ψάχνοντας συνεργάτιδες εταιρίες όπου θα κυκλοφορήσουν το προϊόν τους και σε άλλες χώρες. Ένας βασικός λόγος για να φέρεις μια σειρά στην MIPCOM είναι για να την κάνεις να κυκλοφορήσει παγκοσμίως. Αυτό απαντά στην παραπάνω ερώτησή μου για το τι σκοπεύουν να κάνουν με το νέο franchise των Appmon. Η MIPCOM θα διεξαχθεί από τις 17 Οκτωβρίου έως και τις 20.

Τέλος για απόψε, η Bandai Namco κυκλοφόρησε ένα νέο trailer του παιχνιδιού Digimon Universe: Applimonstes για το 3DS, όπου αποκαλύπτεται πως η κυκλοφορία του θα γίνει στις 1 Δεκεμβρίου του 2016, ενώ ταυτόχρονα βλέπουμε κάποια νέα στιγμιότυπα από το gameplay, συμπεριλαμβανομένου των Appli Battles και των Applinks και έναν νέο χαρακτήρα ονόματι Naoto ο οποίος είναι παιδικός φίλος του πρωταγωνιστή.
Μέσα στον Σεπτέμβριο είχε κυκλοφορήσει το Digimn Universe Cyber Arena, όπου ήταν κάτι σαν Demo του ολοκληρωμένου παιχνιδιού.