Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

[Φιγούρα NXEdge] Alphamon + [Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 4: Loss/Απώλεια] Ημερομηνία Κυκλοφορίας Πρώτου PV

Την φιγούρα NXEdge του Alphamon την είχαμε δει περίπου πριν έναν μήνα και τώρα έχουμε νέες πληροφορίες και εικόνες.
Ο Alphamon θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2017 στην τιμή των 31.40 ευρώ περίπου (3,780 Yen). Τα καταστήματα θα μπορούν να προσθέσουν την φιγούρα για προ παραγγελίες από σήμερα, 1 Δεκεμβρίου. 
Το ύψος της φτάνει τα 9,5 εκατοστά περίπου και θα περιλαμβάνει τα παρακάτω αξεσουάρ:
  • μία βάση, μαζί με κάποια ακόμη κομμάτια για να διαμορφώνουν την στάση του Alphamon
  • δεύτερα χέρια 
  • το Holy Sword Gradalpha
  • το Ultimate Battle Blade Ouryuken
  • μία επίθεση πράσινης ενέργειας
Και πάμε τώρα σε κάτι άλλο. Με την τέταρτη ταινία της Digimon Adventure Tri να πλησιάζει σιγά σιγά, η ημερομηνία για την κυκλοφορία του πρώτου διαφημιστικού της PV έφτασε. Θα κυκλοφορήσει στην τηλεόραση, σε μία special εκπομπή για την Adventure Tri, στα κανάλια BS11 και Tokyo MX. Τα δύο κανάλια θα προβάλουν την εκπομπή σε διαφορετικές ημερομηνίες, και αυτή θα έχει το όνομα "Pop In Q & Digimon Adventure tri. Review Special!!"
Οι δύο προγραμματισμένες εκπομπές από κάθε κανάλι θα είναι στις:
  • 15/12 στις 1:00 πμ JST (ώρα Ιαπωνίας) στο BS 11
  • 18/12 στις 8:30 μμ JST (ώρα Ιαπωνίας) στο Tokyo MX

Οι εκπομπές θα περιλαμβάνουν συνόψεις από κάθε προηγούμενη ταινία, με την πρώτη και δεύτερη να έχουν από μία σύνοψη η κάθε μια και μία μαζί. Η πρώτη θα έχει ως μουσική το κομμάτι "Brave heart ~ Tri version~", η δεύτερη το κομμάτι "Seven ~ Tri Version ~" και η τρίτη, η οποία ως τώρα δεν είχε κάποια σύνοψη, θα έχει το κομμάτι "Boku ni totte".
Μετά από όλα αυτά, θα προβληθεί το πρώτο PV της τέταρτης ταινίας με τίτλο "Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 4: Loss/Απώλεια"