Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Τελικές Πληροφορίες Για Το Πακέτο Καρτών Της Digimon Adventure Tri + Νέα Για Το 20th Anniversary V-Pet

Τα spoilers συνεχίζονται μέσα από την κυκλοφορία προϊόντων Digimon και αυτή τη φορά έχουμε τις τελικές πληροφορίες για το Digimon Adventure Tri card set. 
Όπως ήδη γνωρίζαμε, αυτό το πακέτο περιλαμβάνει κάρτες από τις 4 πρώτες ταινίας της Adventure Tri, οπότε οι παρακάτω εικόνες κρύβουν spoilers για την τέταρτη ταινία.
Θα υπάρχουν 60 συνολικά κάρτες, 29 κάρτες Digimon και 31 κάρτες επιλογών. Διευκρινίζεται πως οι κάρτες των Digimon θα έχουν τα γνωστά, δηλαδή κυρίως των πρωταγωνιστών.
 
Στα παραπάνω κείμενα, επισημαίνεται επίσης το πόσο πολύ καιρό πήρε στον καλλιτέχνη και σχεδιαστή των Digimon, Kenji  Watanaba, για να σχεδιάσει τον War Greymon, τον Metal Garurumon και την Meicrackmon.
Το πακέτο θα περιλαμβάνει ακόμη και μια θήκη για τις κάρτες, ενώ επιπλέον αναγράφεται πως οι κάρτες είναι αρκετές για να παίξουν δύο άτομα. 
Οι προ παραγγελίες άνοιξαν σήμερα στο Premium Bandai store, θα κλείσουν στις 23 Ιανουαρίου και το πακέτο θα κοστίζει 52.86 ευρώ περίπου (6,480 Yen).

Πριν κάποιες μέρες είχα αναφέρει για μια σημαντική αντίστροφη μέτρηση που προστέθηκε για την 20η επέτειο στο site του 20th Anniversary V-Pet και σήμερα μας ήρθαν επιτέλους οι πρώτες πληροφορίες για το περί τίνος πρόκειται, από το νέο τεύχος του περιοδικού Vjump.

Στα ολοκαίνουρια V-Pet θα μπορούμε να έχουμε την δυνατότητα εκπαίδευσης μέχρι και δύο Digimon μέσα από την επιλογή 5 Digi-αυγών.

Με τα δύο, θα υπάρχει δυνατότητα μάχης 2v2. Αν και η πρώτη έκδοση των V-Pet μπορούσε να εξελίξει το Digimon μέχρι το προτελευταίο επίπεδο, η νέα θα μπορεί να το φτάσει στο τελευταίο. Επίσης θα υπάρχει ένα σύστημα συλλογής των Digimon που θα αναθρέφουμε. Η πιο ενθουσιώδης όμως αναβάθμιση, είναι οι online μάχες, οι οποίες θα μπορούν να γίνουν βάζοντας έναν κωδικό που θα έχει το κάθε Digimon στην επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος. 
Τέλος, η τιμή του θα είναι στα 28.55 ευρώ περίπου (3,500 Yen) και θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2017.