Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Λεπτομέρειες Για Το Νέο Digimon 20th V-Pet

Η αντίστροφη μέτρηση της 20ης επετείου των Digimon τελείωσε επιτέλους. 
Με το τέλος της, έχουμε έναν τόνο νέων πληροφοριών για την νέα έκδοση των V-Pet και ενός νέου επετειακού Digimon.


Αρχικά, θα υπάρχουν δύο διαφορετικά χρώματα, τα οποία ονομάζονται Original Brown και Original Blue.



Θα περιλαμβάνονται Digimon και από τις 5 γενιές των V-Pets, και μας δείχνουν ένα από κάθε μία:
MetalGreymon (v1)
SkullGreymon (v2)
Andromon (v3)
Megadramon (v4)
MetalTyranomon (v5)



Για αυτούς που τους αρέσουν τα special δώρα, θα υπάρχουν 5 διαφορετικά αυγά, από τα οποία τα δύο θα περιλαμβάνουν τους Dracomon (10th anniversary Digimon) και Hackmon (15th anniversary Digimon).





Και παραπάνω βλέπετε τον Zubamon, το νέο Digimon της 20ης επετείου. Είναι στο βασικό επίπεδο και ήδη έχουμε το προφίλ του.

Ένα από τα "Θρυλικά Χέρια", που έχει την ικανότητα να μετατρέπει ολόκληρο το σώμα του σε όπλο. Ο θρύλος λέει "εάν ένας άγγελος κατέχει τα Θρυλικά Χέρια, μπορεί να σώσει τον κόσμο, ενώ εάν τα κατέχει ένας κακός, μπορεί να τον καταστρέψει".

Ο Zubamon μεταφέρει τα "twentiest/εικοστά" δεδομένα και συχνά φωνάζει "Είμαι ο εικοστός", χωρίς να καταλαβαίνει ιδιαίτερα το τι σημαίνει αυτό.

Η προσωπικότητά του χαρακτηρίζετε από  κατεργαριά, ενώ συνεχώς αναζητά παντού μια οξύτητα των πραμάτων. Μια μέρα όπου οι μάχες και τα αστεία του πάνε καλά, και η δριμύτητα του είναι και αυτή σε υψηλά επίπεδα, έχει μεγάλα κέφια.

Ο Zubamon θα επιτεθεί από την αρχή, χρησιμοποιώντας την τεχνική "Twenty Dive/Είκοσι Βουτιές", όπου η ικανότητα του να μεταμορφώνεται σε όπλο είναι στο μέγιστο.

Οι μεταμορφώσεις του θα αποκαλυφθούν σε διαφορετικές ημερομηνίες!




Οι anime fans θα χαρούν με αυτό το νέο γιατί το καφέ V-Pet θα περιέχει το αυγό του Agumon, ενώ το μπλε του Gabumon. Και τα δυο τους θα έχουν όλες τις μεταμορφώσεις του, συμπεριλαμβανομένου του Omnimon.




BanchoMamemon, SkullMammon, HiAndromon, Aegisdramon, KingEtemon, Mugendramon, Titamon, Pinocchimon.
Κάποια Digimon θα μπορούν να φτάσουν στο επίπεδο του "πρωταθλητή" και μετά από αυτό στο "σούπερ" επίπεδο.





Για την απόκτηση κάποιων δυνατότερων Digimon θα απαιτείται η "γενετική μεταμόρφωση". Όσοι θα χρησιμοποιούν τον Slayerdramon και τον Breakdramon στις διπλές μάχες, θα μπορέσουν να τους ενώσουν σε Examon. 
Στην αρχή θα επιλέγεις ένα από τα 5 αυγά, ενώ θα μπορείς να μεγαλώνεις μέχρι και δυο Digimon.
Τα Digimon θα τρώνε μαζί, θα κοιμούνται μαζί και φυσικά, θα τα "κάνουν μαζί".
Ένας ολόκληρος κύκλος ζωής ενός Digimon θα διαρκεί μέχρι και 2 ημέρες. 
Θα Digimon θα μπορούν να μάχονται μαζί.
Δύο δείκτες θα αντιπροσωπεύουν μια μάχη. Ο αριστερός είναι για τον χρόνο και ο δεξής για την ένταση. Και οι δύο επηρεάζουν την δύναμή σου. 
Ενώ επιτίθεσαι, μπορείς να αλλάξεις στο άλλο σου Digimon.
Μπορείς να μάχεσαι μαζί ή και εναντίον ενός φίλου σου, εφόσον τα V-Pets σας έρθουν σε επαφή.





Εάν νομίζεις πως τελειοποίησες το μεγάλωμα των Digimon σου, θα έχεις ακόμη την δοκιμασία του να πολεμήσεις και να νικήσεις τους Omnimon, Dukemon, Beelzebumon και Lucemon Falldown Mode.
Και γι' αυτούς που είχαν κάποιο άλλο V-Pet, θα μπορούν επίσης να το συνδέουν με το τελευταίο μοντέλο.
Τέλος, θα μπορείς να εγγράφεις στην επίσημη σελίδα το Digimon που μεγάλωσες, έτσι ώστε αυτό να μπορεί να συμμετάσχει στο D-1 Grand Prix. Αυτός ο διαγωνισμός θα γίνει στο internet και θα ανακοινωθεί άλλη στιγμή η ημερομηνία του. Θα υπάρχουν 154 Digimon και τα 134 θα μπορούν να ανταλλαχθούν.

Εάν κάποιος επιθυμεί να προ παραγγείλει το V-Pet, μπορεί να το κάνει από την επίσημη σελίδα, Premium Bandai, στην τιμή 30.85 ευρώ περίπου (3,780 Yen).