Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

[Digimon Adventure Tri] Το Trailer Της Αμερικάνικης Έκδοσης + Πληροφορίες Και Εικόνες Από την Φιγούρα Του Tai Και του Greymon + [Newtype] Νέο Art Με Τους Ήρωες Μας

Μετά από κάμποσες μέρες ηρεμίας από νέα των Digimon, είμαι πάλι εδώ να σας μεταφέρω ότι μάθαμε μέσα στις τελευταίες ώρες.

Αρχίζουμε από το trailer της πρώτης ταινίας της Digimon Adventure Tri, με την Αμερικάνικη μεταγλώττιση. 

Το DVD/Bluray της ταινίας θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαΐου και θα κοστίζει 14.16 ευρώ περίπου (15 δολάρια).




Τα έξτρα που θα εμπεριέχονται θα είναι η συνέντευξη του σκηνοθέτη και κάποιων ηθοποιών, αλλά και στιγμιότυπα από την πρεμιέρα στο Λος Άντζελες.



Η Shout! Factory σε συνεργασία με την Toei Animation θα συνεχίσουν να φέρνουν και τις υπόλοιπες ταινίες της σειράς στην Βόρεια Αμερική, μέσα στο 2017.








Και τώρα ας δούμε μια φιγούρα που όλοι μας ζηλεύουμε και θα θέλαμε να γίνει δικιά μας, από την σειρά φιγούρων G.E.M. της Megahouse.
Με την παραπάνω εικόνα καταλαβαίνετε το μέγεθος της νέας φιγούρας του Tai και του Greymon. Συγκεκριμένα, είναι η μεγαλύτερη (σε στέρεα μορφή) που έχει γίνει έως τώρα και αγγίζει τις 10 ίντσες σε ύψος (25.4 εκατοστά). Οι προ παραγγελίες ξεκινούν από σήμερα, 7 Μαρτίου, στο Premium Bandai, ενώ θα κοστίζει 89.60 ευρώ περίπου (10,800 Yen).



Τέλος για σήμερα, το περιοδικό Newtype Romance διέρρευσε ένα νέο art του Tai, Koromon, Mat και Tsunomon να βρίσκονται στο γνωστό τραμ. Στην εικόνα υπάρχει μια μικρή περιγραφή και μια συνέντευξη, ενώ το συγκεκριμένο τεύχος θα κυκλοφορήσει μέσα στην Άνοιξη. Το περιοδικό αυτό απευθύνεται σε ένα γυναικείο κοινό, fans των anime.