Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

[Digimon Adventure THE REAL WORLD] Εκθεσιακό Μουσείο + [DigiFes 2017] Πρόγραμμα Και Παρευρισκόμενοι + [Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory] Το Προφίλ Του Πρωταγωνιστή

Ένα μουσείο με θέμα την Digimon Adventure ανακοινώθηκε πως θα ανοίξει στον 6ο όροφο του Harajuku's Laforet Museum, από τις 3 μέχρι τις 14 Μαΐου και ωράριο από τις 11 το πρωί έως 9 το βράδυ. Επίσης άνοιξαν μια νέα ιστοσελίδα γι' αυτό τον λόγο, όπως και μια εκδήλωση στο twitter. Το μουσείο θα περιλαμβάνει αρκετές περιοχές, θα εκθέτει σκηνές μέσα από την σειρά, ενώ ακόμη θα μπορεί κάποιος να βγάλει φωτογραφίες με τους χαρακτήρες. Οργανωτής του event είναι η Corporation GG7, σε συνεργασία με την Toei Animation Co Ltd, την Bandai και την Bandai Namco Entertainment.

Τα εισιτήρια που θα αγοραστούν στις 8 Απριλίου θα κοστίζουν ως εξής:
  • Τα εισιτήρια "Advance", τα οποία περιλαμβάνουν επιπλέον ειδικά προϊόντα, 25.28 ευρώ περίπου (3,000 Yen) και 21.07 ευρώ περίπου (2,500 Yen) για μαθητές.
  • Τα κανονικά εισιτήρια, 12.64 ευρώ περίπου (1,500 Yen) και 8.43 ευρώ περίπου (1,000 Yen) για μαθητές.

    Τα εισιτήρια που θα αγοράζονται εκείνη την ημέρα θα κοστίζουν ως εξής:
    • Τα εισιτήρια "Advance", τα οποία περιλαμβάνουν επιπλέον ειδικά προϊόντα, 27.81 ευρώ περίπου (3,300 Yen) και 23.60 ευρώ περίπου (2,800 Yen) για μαθητές.
    • Τα κανονικά εισιτήρια, 15.17 ευρώ περίπου (1,800 Yen) και 10.96 ευρώ περίπου (1,300 Yen) για μαθητές.
    Τέλος, θα υπάρχει ελεύθερη είσοδος για τα παιδιά που είναι κάτω των 6 ετών.

    Ο σκηνοθέτης Kakudou, ο οποίος είναι αυτός που σκηνοθέτησε τις δύο πρώτες σεζόν, δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο twitter την παρακάτω εικόνα.

    Το DigiFes 2017 θα διεξαχθεί σε λιγότερο από 4 μήνες και έχουμε ήδη το πρόγραμμα γι' αυτό.
    Αρχικά, το φεστιβάλ θα αποτελείται από δύο προγράμματα, τα οποία θα διεξαχθούν την ίδια ημέρα (Κυριακή). Η πρωινή εκδήλωση θα έχει τις πύλες της ανοιχτές στις 12:30 και θα ξεκινήσει στις 13:30, ενώ η βραδινή θα μας περιμένει από τις 17:00 και θα ξεκινήσει στις 18:00.
    Θα διεξαχθεί στο Olympus Hall της Hachioji. Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 71,64 ευρώ περίπου (8,500 Yen) και θα δοθούν μέσω κλήρωσης.
    Αυτό που ίσως να περιμένουν οι περισσότεροι είναι το ποιοι καλεσμένοι θα παρευρεθούν. Δείτε τους παρακάτω.
    Όλοι οι ηθοποιοί που χαρίζουν τις φωνές τους στα παιδιά και τα Digimon στην Digimon Adventure Tri θα παρευρεθούν, εκτός του Yoshimasa Hosoya (Mat), για τον οποίο δεν γνωρίζουμε κάτι ακόμη. Φυσικά, εκεί θα είναι και η AiM με τον Ayumi Miyazaki να μας τραγουδήσουν κάποια κομμάτια, ενώ για άλλη μια φορά, εκφωνητής θα είναι η Chiaki Matsuzawa.

    Ας μεταφερθούμε τώρα στην επερχόμενη παιχνιδάρα για PS4 και PSV, Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory, για το οποίο μάθαμε κάποια πράγματα που αφορούν το προφίλ του πρωταγωνιστή.
    Keisuke Amazawa

    Ένας λογαριασμός για την "EDEN" είναι το κλειδί της πρόσβασης σου στον κυβερνοχώρο, όπως επίσης και η προσωπική σου ταυτότητα. Ο λογαριασμός της "EDEN" του Keisuke Amazawa hackάρετε και κατηγορείτε ψευδός για παρενόχληση λογαριασμού, κάτι για το οποίο δεν γνωρίζει τίποτα. Με σκοπό να βρει τον εγκληματία που τον κορόιδεψε, γίνεται ένας hacker και ξεκινά μια έρευνα.