Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

[Θεατρική Παράσταση / Stage Play] Digimon Adventure Tri - The August 1st Adventure / Η περιπέτεια της 1ης Αυγούστου - Πρώτες Λεπτομέρειες Για Την Πλοκή, Τους Ηθοποιούς, Τις Ημερομηνίες Και Τα Εισητήρια

Επιτέλους, μπόλικες πληροφορίες έφτασαν για την θεατρική παράσταση (stage play) της Digimon Adventure Tri, ώστε να μας ομορφύνουν το Σαββατοκύριακο.
Ξεκινώ με την αφίσα του Super Evolution Stage Digimon Adventure tri. Stage Play -The August 1st Adventure / Η Περιπέτεια της 1ης Αυγούστου-, και όπως βλέπετε, δείχνει υπέροχη. Σε αυτή φαίνεται ο Tai και ο Mat με τις στολές του σχολείου, πάνω στον Omnimon.

Παρακάτω η σύνοψη της παράστασης.


1η Αυγούστου - Αυτή είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για τον Tai Yagami, τον Mat Iishida και τα υπόλοιπα Εκλεκτά Παιδιά. Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, ο Tai κάνει ακόμα τις προπονήσεις του στο ποδόσφαιρο, μέχρις ότου έρχεται η Kari και προτείνει να πάνε όλοι μαζί για κάμπινγκ την 1η Αυγούστου.

Φαινομενικά, ήταν μια ιδέα της Mimi και του Izzy ώστε να μαζευτούν όλοι μαζί την ημέρα αυτή, που είναι γεμάτη αναμνήσεις. Ο Tai συμφώνησε αμέσως, έχοντας μάθει πως ακόμη και ο Joe, ο οποίος είναι απασχολημένες με την προετοιμασία για τις κατατακτήριες εξετάσεις του πανεπιστημίου, θα έρθει αυτή τη φορά.
Από την άλλη, ο T.K. το λέει στον Mat, ο οποίος συνεχίζει με τις δραστηριότητες της μπάντας του.
Ο Mat συμφωνεί με μια δόση απροθυμίας για το κάμπινγκ, αλλά δεν μπορεί να αρνηθεί εφόσον του το ζητά ο αδερφός του για να πάνε μαζί.

Και οι 8 από εμάς, να συναντηθούμε για μια ακόμη φορά σε αυτό το μέρος... δεν ακούγεται και τόσο άσχημο, αυτός σκέφτηκε.

Η ημέρα του κάμπινγκ, ξεκινά κάπως περίεργα, αφού η Mimi ξέχασε να φέρει τον απαραίτητο εξοπλισμό για να κατασκηνώσουν, τον οποίο θα έπρεπε να είχε προετοιμάσει.
Ο Joe ξεκινά μια φασαρία λέγοντας "Δεν μπορείς να πας για κάμπινγκ έτσι!"
"Αυτό είναι ένα πρόβλημα", επισημαίνει ο Izzy, προσπαθώντας να σκεφτεί μια λύση. Η Sora από την άλλη, προσπαθεί να καλύψει την Mimi.
Βλέποντάς τους όλους, ο Tai χαμογελά και λέει "Έτσι ακριβώς ήταν και την πρώτη φορά που πήγαμε στον Ψηφιακό Κόσμο!"
"Τότε, με κάποιον τρόπο μπορούσαμε να ξεπεράσουμε οποιοδήποτε εμπόδιο με την συνεργασία μας!" Ο Mat συμφωνώντας λέει "Ναι, έχεις δίκιο!"

Το κάμπινγκ της 1η Αυγούστου ξεκίνησε, φέρνοντας πίσω τα συναισθήματα που είχαν πριν 6 χρόνια.

Ωστόσο, αυτή η κατασκήνωση κρύβει ένα μυστικό...


Παρακάτω έχουμε το cast με τους ηθοποιούς που υποδύονται τα αγόρια από τα Εκλεκτά Παιδιά, μαζί με σχόλια για αυτούς.
Ο Tai θα παιχτεί από τον Gaku Matsumoto.

Είμαι ο Gaku Matsumoto, και θα υποδυθώ τον ρόλο του Tai Yagami σε αυτή την θεατρική παράσταση. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα το να βρεθώ στην σκηνή του θεάτρου και να παίξω για τα Digimon, τα οποία έχουν έναν πολύ μεγάλο αριθμό fans. Είμαι επίσης κομμάτι της γενειάς που μεγάλωσε βλέποντας Digimon, ενώ θυμάμαι επίσης να θαυμάζω τον Tai τόσο πολύ, που εκλιπαρούσα του γονείς μου να μου αγοράσουν μια από αυτές τις μικρές διόπτρες. Θα ήθελα να βγω και να σταθώ γερά στην σκηνή, σκεπτόμενος το αντίστοιχο υπόβαθρο όλων των άλλων.
Ο Mat θα παιχτεί από τον Shohei Hashimoto.

Είμαι ο Shohei Hashimoto, και θα υποδυθώ τον ρόλο του Mat Ishida. Για κάποιον σαν και μένα, που είμαι κομμάτι της γενειάς που μεγάλωσε βλέποντας Digimon, είναι απίστευτα συναρπαστικό να βλέπω τα Digimon να γίνονται θεατρική παράσταση! Έχετε το νου σας για τις super εξελίξεις. Θα τα δώσω όλα, παίζοντας τον Mat στην παράσταση. Παρακαλώ, ελάτε και δείτε την.
Ο Izzy θα παιχτεί από τον Kamimura Kaisei.
Ο Joe θα παιχτεί από τον Junya Komatsu.
Ο T.K. θα παιχτεί από τον Kenta Nomiyama.

Επιπλέον, ο ηθοποιός που χαρίζει την φωνή του στον Tai στις ταινίας της Digimon Adventure Tri, Natsuki  Hanae, σχολίασε: 
Συγχαρητήρια για την Digimon Adventure Tri που θα γίνει και θεατρική παράσταση,
Είμαι περίεργος για το πως οι σύντροφοι των Digimon θα απεικονιστούν, όπως ακόμη και πως ο Ψηφιακός Κόσμος θα αναπαρασταθεί στην σκηνή.
Δεν γνωρίζω πολλά στοιχεία για την πλοκή της, αλλά θα της δώσω την απαραίτητη προσοχή.

Τέλος, μπορείτε να δείτε παρακάτω πληροφορίες για τις παραστάσεις και τα εισιτήρια.
10 παραστάσεις συνολικά:
  1. 5 Αυγούστου στις 1μμ. και στις 6μμ.
  2. 6 Αυγούστου στις 1μμ.
  3. 8 Αυγούστου στις 7μμ.
  4. 9 Αυγούστου στις 7μμ.
  5. 11 Αυγούστου στις 6μμ.
  6. 12 Αυγούστου στις 1μμ. και στις 6μμ.
  7. 13 Αυγούστου στις 12μμ. και στις 4:30μμ.
Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 62.64 ευρώ περίπου (7,800 Yen) και η προ πώλησή τους θα ξεκινήσει στις 2 Ιουλίου.