Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

[Vjump] Τεύχος Σεπτεμβρίου

Κάθε φορά που κυκλοφορεί ένα νέο τεύχος του περιοδικού Vjump, όλο και κάτι όμορφο μαθαίνουμε.
Στο παιχνίδι με κάρτες ονόματι Battle Spirits, θα προστεθούν 86 κάρτες Digimon, εκ των οποίων κάποιες θα είναι τα Digimon των εκλεκτών παιδιών. Προς στιγμήν γνωρίζαμε μόνο για την εμφάνιση του Agumon, αλλά ορίστε και κάποια ακόμη. Όλα τα artworks θα είναι νέα σχέδια και κάποια από αυτά θα αποκαλυφθούν στο επόμενο τεύχος του Vjump.
Η μεταμόρφωση που θα χρησιμοποιείται σε αυτό το παιχνίδι θα ονομάζεται "advent", ενώ πολλά Digimon θα έχουν σχέδια που παραπέμπουν σε αυτό των καρτών Battle Spirits.
Συνεχίζουμε με το κομμάτι των Appmon. Στο παιχνίδι Data Carddass, το 4ο set θα κυκλοφορήσει τέλη Ιουλίου και θα εμπεριέχει κάρτες Appmon επιπέδου 'God'.
Όλα τα νέα chips θα είναι σπανιότητας "R" και πάνω, ενώ ένα νέο UGR chip του Gaimon θα κυκλοφορήσει.
Προχωράμε στην Digimon Adventure Tri, για την οποία έχουμε μια συνέντευξη των Hanae (φωνή του Tai στις ταινίες) και Matsumoto (ηθοποιός της θεατρικής παράστασης) σχετικά με τον χαρακτήρα του Tai.
Επιπλέον υπάρχουν κάποιες περισσότερες πληροφορίες για την θεατρική παράσταση και μια καθαρή εικόνα του Jesmon.
Αποκάλυψη νέων χαρακτήρων για το Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory.

Μυστηριώδης Hacker: K - ένας μυστηριώδης άντρας που φορά μάσκα και προτείνει στον πρωταγωνιστή να συνεργαστούν. Ποιο είναι ακριβώς το κίνητρό του...;
Επιστρέφοντας από το προηγούμενο Cyber Sleuth, έρχεται ο... πρώην διευθυντής των Zaxon: Jimmy Ken, ο οποίος είναι επίσης ενεργός και σε μια μπάντα. Ένας hacker που προσπαθεί να φαίνεται ωραίος. Το Digimon του είναι ο Boltmon: ένα Super Digimon το οποίο έχει τροποποιηθεί μηχανικά στο εσωτερικό του.

Επιπλέον θα υπάρχουν κάποια νέα modes: 
Ranking Battles (Μάχες Βαθμολογίας).
Event Battles (Μάχες Εκδήλωσης, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες για περιορισμένο χρονικό διάστημα).
Free Rule Battle (Μάχες χωρίς κανόνες, οι οποίες θα παίζονται με τους φίλους σας).
Coin Shop (κατάστημα αγοράς αξεσουάρ για να προσθέσετε στα Digimon σας, αγοράζοντας τα με κάποια συγκεκριμένα νομίσματα).
Η τελευταία σελίδα έχει να κάνει με κάποια προϊόντα.
Επιτέλους στο παιχνίδι Digimon LinkZ καταφθάνουν τα Digimon με το X-Antibody.
Επισημαίνεται ότι το βιβλίο με τα σχέδια των V-Pet θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου στην τιμή των 35.03 ευρώ περίπου (4,500 Yen).

Τέλος, ο νικητής του τουρνουά D-1 Grand Prix θα κερδίζει την παρακάτω ζωγραφιά.
Μια ζωγραφιά κατευθείαν από τον Kenji Watanabe.

Οι προ παραγγελίες για την δεύτερη φιγούρα των Digivolving Spirits, δηλαδή τον Gabumon/Metal Garurumon, θα ξεκινήσουν την 1η Αυγούστου, ενώ η κυκλοφορία του θα είναι τον Ιανουάριο του 2018.

Δεν τελειώνω εδώ όμως. Έχω κάτι επιπλέον το οποίο αφορά τους fans των Digimon Universe: Applimonsters και ειδικά αυτούς που είναι έτοιμη να δεχθούν ένα πολύ χοντρό spoiler.