Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

[Φιγούρες G.E.M.] Dukemon Crimson Mode + Πληροφορίες Για Το Artbook + [Θεατρική Παράσταση / Stage Play - Digimon Adventure Tri] Νέος Εχθρός + Διάφορα Άλλα Νέα

Ήταν καιρός για τους fans να κάνουν μια νέα αγορά φιγούρας.
Dukemon Crimson Mode από τα Digimon Tamers και την σειρά φιγούρων G.E.M. Figures.
Όπως ακριβώς με την φιγούρα του Tai & Greymon, είναι και αυτή αρκετά μεγάλη.
Έχει ύψος 24.13 εκατοστά και θα κοστίζει 120.75 ευρώ περίπου (15,660 Yen).
Οι προ παραγγελίες ξεκινούν από σήμερα, 28 Ιουλίου, ενώ η κυκλοφορία της θα γίνει τον Ιανουάριο του 2018.
Συνεχίζουμε με διάφορα ακόμη νέα, ξεκινώντας από έναν πίνακα με τις σχέσεις των χαρακτήρων του Digimon Story Cyber Sleuth Hacker's Memory.
Επίσης, ένα meeting μόλις τελείωσε πριν κάτι ώρες, το οποίο είχε ως θέμα μια ακόμη καφετέρια Digimon στο Ani-on.
Προχωράμε με πληροφορίες για το artbook της 20ης επετείου.
Το βιβλίο θα καλύπτει τα σχέδια από τις πρώτες 5 εκδόσεις των V-Pet, ενώ θα καλύπτει και κάποια άλλα πράγματα ακόμη.
Τα επιπλέον πράγματα για τα οποία γνωρίζαμε κάτι είναι, ένα νέο σχέδιο του Kenji Watanabe, το οποίο μας κρύβουν προς το παρών και πιθανότατα δείχνει τα Digimon μαζεμένα.
Σελίδες που αναφέρονται στο οικοσύστημα των Digimon, στο πως αυτά δημιουργήθηκαν για πρώτη φορά επίσημα (η πρώτη ανεπίσημη εξήγηση υπάρχει στο δικό μου βιβλίο ;) ) και στο ποιο ήταν το αρχικό σχέδιο γι΄αυτά.
Το ποια ήταν η εξέλιξη των V-Pets, ενώ η διπλανή σελίδα αναφέρεται στους Βασιλικούς Ιππότες και τον ρόλο τους.
Τέλος, μαθαίνουμε για μια σελίδα που αναφέρεται στον ίδιο τον Ψηφιακό Κόσμο και την ύπαρξή του.
Το βιβλίο θα περιέχει 200 σελίδες μεγέθους A4.

Το τελευταίο νέο για σήμερα, είναι ιδιαίτερα σημαντικό και γι' αυτό το λόγο το άφησα για το τέλος. Στην θεατρική παράσταση της Digimon Adventure Tri, θα υπάρχει ακόμη ένας εχθρός.
Ο Myotismon επιστρέφει γι' άλλη μια φορά. VenoMyotismon Undead, είναι μια νέα μορφή, σχεδιασμένη από τον Kenji Watanabe για την θεατρική παράσταση.
Επιπλέον, μαθαίνουμε πως στην παράσταση θα προβληθεί κάτι σχετικά με την επερχόμενη πέμπτη ταινία της Adventure Tri, αλλά δεν γνωρίζουμε ακριβώς εάν πρόκειται για trailer ή για κάποιο μέρος της. Αυτό που γνωρίζουμε όμως είναι το τι θα δείχνει, και θα δείχνει.....
το animation clip του MetalGreymon να γίνεται WarGreymon.