Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

Το Digimon Links Σε Αμερική Και Ευρώπη + [NewType] Σελίδες Για Την Digimon Adventure Tri + [Battle Spirits] Περισσότερες Νέες Κάρτες

Ξεκινώ το άρθρο μου με τα μεγάλα νέα της ημέρας.
Το Digimon LinkZ έρχεται επιτέλους στην δύση με το όνομα, Digimon Links.
Η Bandai-Namco Entertaiment πρόσθεσε το παιχνίδι στο Play Store για προ εγγραφή, ενώ προς στιγμήν δεν έχει ανακοινωθεί για iOS.

Παρακάτω, κάποια screenshots από το παιχνίδι στο Play Store.
Παρατηρώντας την παρακάτω εικόνα, βλέπουμε πως θα χρησιμοποιούνται τα Αμερικάνικα ονόματα των Digimon και όχι τα Αγγλικά που υπήρχαν στην Ασία.
Στο Digimon Links συνέδεσε τον Πραγματικό με τον Ψηφιακό Κόσμο!

Όλα τα αγαπημένα σου Digimon ζωντανεύουν στο Digimon Links! Δυνάμωσε με τους δεσμούς που σχηματίζεις με τα Digimon σου και ανακάλυψε τον λόγο των διαταραχών στον Ψηφιακό Κόσμο!

Πληροφορίες Παιχνιδιού.
Πάρε μέρος σε άγριες μάχες (με γύρους) 3vs3!
Οδήγησε τα Digimon σου στην νίκη χρησιμοποιώντας τα Leader Skills, τα Signature Skills και τα Legacy Skills. Με γνώση των ιδιοτήτων και των αντοχών των Digimon, κατατρόπωσε τους αντιπάλους σου.

Χτίσε την φάρμα σου και ανέθρεψε Digimon.

Κάνε ένα διάλειμμα από τις μάχες, δημιουργώντας εγκαταστάσεις που θα δυναμώσουν τα Digimon σου. Εκμεταλλεύσου διάφορες προσθήκες, επέστρεψε στις μάχες και άρπαξε την νίκη! Με την μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων εγκαταστάσεων, δημιούργησε τον δικό σου μοναδικό Ψηφιακό Χώρο!

Μεταφερόμαστε τώρα σε ένα περιοδικό και στο τεύχος Οκτωβρίου αυτού. Αυτό είναι το περιοδικό NewType, το οποίο θα έχει ένα φανταστικό σχέδιο από την Digimon Adventure Tri, με τις Kari και Meiko και τα Digimon τους στο επίπεδο Super/Mega.

Νέα έχουμε επίσης και για το TCG, Battle Spirits.
Δείτε παρακάτω μπόλικες νέες κάρτες.
Οι 8 παρακάτω κάρτες επιπέδου XR θα κυκλοφορήσουν στις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ κάποιες κάρτες επιπέδου XXR θα κυκλοφορήσουν στις 22 Σεπτεμβρίου, με μία από αυτές να γνωρίζουμε πως είναι ο Omnimon.
Και κάποιες ακόμη υψηλής ανάλυσης στις οποίες πρέπει να πατήσετε πάνω τους για να μεγεθύνουν.
Απέχοντας μόνο μισό μήνα μακριά από την κυκλοφορία των Booster, ανακοίνωσαν και έναν αριθμό νέων προϊόντων σχετικά με τα Digimon στο Battle Spirits.
Το πρώτο είναι ένα κουτί αποθήκευσης με τον Omnimon και τα 8 εμβλήματα, το οποίο μέσα θα έχει διάφορα ακόμη αντικείμενα.
Το δεύτερο είναι μια θήκη για τις κάρτες με το Digivice απ' έξω.
  • Στις 20 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθούν δύο διαφορετικά είδη πλαστικών θηκών για τις κάρτες.
  • Στις 27 Σεπτεμβρίου θα ανακοινωθεί πλαστικό πατάκι.
  • Στις 4 Οκτωβρίου θα ανακοινωθούν τρεις ειδικές κάρτες με ένα νέο σχέδιο. Αυτές δεν θα είναι κάρτες με Digimon, αλλά με κάποιες ιδιότητες, σαν τις "μαγικές" του Yu-Gi-Oh!