Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Νέα Για Hacker's Memory + [Battle Spirits] Νέες Εκδόσεις + Αφαίρεση Του Παιχνιδιού Appmon Από Το Nintedo eShop + Νέα Digimon Pendulum

Δύο μέρες απουσίασα από το να γράψω νέα και ήδη μαζεύτηκαν πάρα πολλά, οπότε ετοιμαστείτε για ένα μεγάλο άρθρο.
Στο  Hot and Fresh V-Jump livestream θα διεξαχθεί αύριο ένα livestream όπου θα παίζουν τα Hacker's Memory και One Piece Bounty Rush.

Επιπλέον, στην καφετέρια του Nakano Broadway (ναι, σε αυτή που υπάρχει και στο Cyber Sleuth), θα γίνει σήμερα ένα event από τον Kouji Watanabe, τον σεναριογράφο των side quests, όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν μαζί του, θα τους σερβιριστεί καφές και θα τους δοθούν κάποια μικρά δωράκια.
Συνεχίζουμε με νέα που αφορούν το TCG, Digimon Battle Spirits. Η έκδοση 1.5 θα είναι διαθέσιμη στις 10 Φεβρουαρίου του 2018 και θα έχει νέα artworks για όλες τις XR κάρτες, για την κάρτα του Diaboromon, ενώ επίσης θα εμπεριέχονται και οι promo κάρτες των Raguelmon και Ophanimon Falldown Mode. Λίγους μήνες αργότερα θα κυκλοφορήσει και η ολοκαίνουρια έκδοση 2.0.
Προχωράμε σε ένα δυσάρεστο νέο που έχει να κάνει με την αφαίρεση του παιχνιδιού για 3DS Digimon Universe: Applimonsters από το ηλεκτρονικό κατάστημα στις 30 Νοεμβρίου. Η αλήθεια ήταν πως το περιμέναμε, αλλά και πάλι μας στεναχωρεί.

Πριν κατεβάσετε τα μούτρα όμως, διαβάστε και το παρακάτω.
Η πέμπτη ταινία Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 5: Symbiosis/Συμβίωση ανανεώθηκε και για 8η εβδομάδα προβολών στον κινηματογράφο Shinjuku Wald 9. Αριθμός ρεκόρ για την σειρά ταινιών.
Το τελευταίο νέο για σήμερα είναι και αυτό ευχάριστο.
Δύο νέα Digimon Pendulums για την 20η επέτειο ανακοινώθηκαν.
Οι δύο εκδόσεις θα έχουν τις παρακάτω οικογένειες Digimon.
Silver Black - Nature Spirits, Nightmare Soldiers και Metal Empire
Silver Blue - Deep Savers, Wind Guardians και Virus Busters

Θα εμπεριέχονται συνολικά 200 Digimon, η ημερομηνία κυκλοφορίας πιθανολογείται για τον Ιούνιο του 2018 και θα κοστίζουν 27.78 ευρώ περίπου (3,700 Yen).
Image Thumbnail (custom)
Παράλληλα ανακοινώθηκε και ένα νέο τουρνουά D-1 Grand Prix.