Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Καλή Χρονιά Σε Όλους

Καλή Χρονιά! Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το 2018!

Ένας ακόμη χρόνος έφυγε και άλλος ένας μόλις άρχισε. Εύχομαι το νέο έτος να φέρει ότι πραγματικά επιθυμείτε σε εσάς και τις οικογένειες σας. Είστε η δύναμη μας και όσο εσείς υπάρχετε κοντά μας, δεν θα σταματήσουμε την δουλειά μας. 

Έφτασε λοιπόν η μέρα που γράφω τον απολογισμό του περασμένου έτους και το 2017 ήταν ένα έτος που έφερε πολλά νέα για τα Digimon, πόσο μάλλον ότι ήταν ακόμη καλύτερο από αυτό του 2016.

Το 2017 ξεκίνησε με τα καθιερωμένα νέα που έφερναν τα Ιαπωνικά περιοδικά και φυσικά, με το τρέιλερ της Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 4: Loss/Απώλεια. Κάπου εκεί έγινε και η διεξαγωγή του πρώτου διαγωνισμού της σελίδας μας για 5 αντίτυπα του Digimon World Next Order, ένα παιχνίδι που αποτελεί την συνέχεια του πρώτου Digimon World. Ένα μήνα αργότερα περίπου έγινε η προβολή της 4ης ταινίας της Adventure Tri που τόσο πολύ περιμέναμε. Τα συναισθήματα που άφησε ήταν ανάμεικτα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ήταν μια καλή ταινία. Οι ανακοινώσεις νέων προϊόντων συνεχίστηκαν με τις αγαπημένες μου να είναι αυτές νέων φιγούρων. Την ίδια στιγμή, τα Digimon Universe: Applimonsters συνεχίζονταν, ενώ παράλληλα βλέπαμε τα Digimon και σε διάφορες εκθέσεις. Το Πάσχα είχε φτάσει και η ανακοίνωση κυκλοφορίας των υπόλοιπων επεισοδίων Digimon Tamers με ελληνική μεταγλώττιση έγινε. Ένα project, πραγματικός άθλος για εμένα, λόγο της χρονοβόρας επεξεργασίας που απαιτούσε το κάθ' ένα επεισόδιο. Κάθε ένα που ετοίμαζα όμως, το απολάμβανα και νοσταλγούσα την παιδική μου ηλικία. Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε και η διεξαγωγή της πρώτης θεατρικής παράστασης Digimon Adventure Tri για τον Αύγουστο. Τον ίδιο καιρό στην Αμερική συνεχίζονταν οι προβολές της Adventure Tri με αμερικάνικη μεταγλώττιση, ενώ επίσης τότε ήταν που κυκλοφόρησε και το πρώτο τρέιλερ της Digimon Adventure Tri Κεφάλαιο 5: Symbiosis/Συμβίωση. Το καλοκαίρι πέρασε με μια σειρά όμορφων νέων και το Φθινόπωρο είχε κιόλας έρθει. Ο Σεπτέμβριος όμως ήταν ένας μήνας πολύ σημαντικός για τα Digimon στην Ελλάδα, αφού ανακοινώθηκε η προβολή των Digimon Xros Wars (Fusion) με ελληνική μεταγλώττιση από τον τηλεοπτικό σταθμό Smile. Το όνειρο του συν διαχειριστή σας γίνεται πραγματικότητα. Συμμετάσχει ως πρωταγωνιστής και επιμελητής της σειράς. Περίπου τις ίδιες μέρες γίνετε και η προβολή της 5ης ταινίας Adventure Tri, η οποία με άφησε περισσότερο ενθουσιασμένο, απ' ότι η προηγούμενη. Κάπου στον Οκτώβριο είχαμε την ολοκλήρωση των Digimon Tamers με ελληνική μεταγλώττιση, όπως και των Digimon Universe: Applimonsters. Τον Νοέμβριο ήταν που έγινε και η πρεμιέρα των Digimon Xros Wars (Fusion) στην ελληνική τηλεόραση, όσο τα Digi-νέα συνεχίζονταv. Και κάπως έτσι ήρθε ο χειμώνας και έκλεισε άλλο ένα έτος. 

Όπως προείπα η σελίδα μας συνεχίζει δυνατά, με μεγαλύτερο κόσμημα την αποκλειστικότητα της συλλογής των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση για την οποία έχουν εργαστεί δεκάδες άτομα.
Καλή χρονιά και πάλι σε όλους σας!