Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

[Digimon Pendulum 20ης Επετείου] Νέες Λεπτομέρειες

Τα σημερινά νέα αφορούν τις λεπτομέρειες πίσω από τα νέα Digimon Pendulum.
Η κυκλοφορία των Digimon Pendulum 20ης επετείου ακολουθούν την περιζήτητη κυκλοφορία των περσινών Digimon V-Pets 20ης επετείου.
Και τα δύο Pendulum θα έχουν συνολικά 200 Digimon, ενώ το background θα είναι επιλέξιμο μεταξύ των 6 αρχικών της πρώτης έκδοσης.
Το Original Silver Black θα περιέχει Digimon από: Nature Spirits, Nightmare Soldiers, Metal Empire
Το Original Silver Blue θα περιέχει Digimon από: Deep Savers, Wind Guardians, Virus Busters

Φυσικά, εφόσον πρόκειται για μια νέα έκδοση χρειάζονται και νέα Digimon.
Το Original Silver Black θα έχει: Beelzebumon, DarkKnightmon και MadLeomon.
Το Original Silver Blue θα έχει: Dukemon, MegaloGrowmon και RizeGreymon.

Χωρίς να γνωρίζουμε προς το παρών εάν θα προστεθούν κι άλλα, γνωρίζουμε σίγουρα όμως για κάποια special Digi-αυγά.
Αυτά τα Digi-αυγά θα εμφανίζονται μόλις επιτευχθούν κάποιοι στόχοι, όπως ένας συγκεκριμένος αριθμός νικών. Τα Digi-αυγά που ξέρουμε προς στιγμήν είναι αυτά των Terriermon και Meicrackmon Vicious Mode για το Silver Black και των Lopmon και Ryudamon για το Silver Blue.
Θα υπάρχουν τουλάχιστον 40.

Στη συνέχεια έχουμε ένα ολοκαίνουριο Digimon, το οποίο κάπου το πήρε το μάτι μας παλιότερα.
Rudomon!
Ένα από τα Digimon "Legend-Arms", τα οποία μπορούν να μετατραπούν σε όπλα. Είναι το μοναδικό μεταξύ αυτών των Digimon που μπορεί να μετατρέψει το σώμα του σε ασπίδα. Χειρίζεται ατσάλινες ασπίδες στο κεφάλι και τα χέρια του, προστατεύοντας τον από επιθέσεις οποιασδήποτε κατεύθυνσης. Ως ένα Digimon που έχει την άμυνα μέσα του, λέγεται ότι προστατεύει περιοχές που στοχεύονται από την ταξιαρχία D-Brigade.
Η ειδική του κίνηση είναι η Wall Rake. Ο Rudomon μπορεί να χρησιμοποιήσει τις κινήσεις του στο μέγιστο όταν είναι αλλαγμένος σε ασπίδα.

Έχουμε επίσης κάποιες από τις εξελίξεις του.
Συνεχίζουμε με πληροφορίες λειτουργίας των Pendulum.
Η προπόνηση γίνεται κουνώντας την συσκευή.
Όπως και με τα V-Pets 20ης επετείου μπορείς να ανατρέφεις δύο Digimon ταυτόχρονα.
Η ζωή για ένα Digimon επιπέδου In-Training (Εκπαιδευόμενο) απαιτούνται 10 λεπτά, για ένα Rookie (Βασικό) 12 ώρες, για ένα Champion (Μαχητής) 24 ώρες, για ένα Ultimate (Πρωταθλητής) 40 ώρες και για ένα Mega (Super) 48 ώρες.
Και μετά από αυτές τις δύο ημέρες μπορούν να ενωθούν.
Σαν παράδειγμα φέρνουν τον Omnimon, αλλά ξεκαθαρίζουν πως θα υπάρχουν περισσότερα από 10 που θα μπορούν να γίνουν.

Κάτι άλλο νέο είναι ο Copymon.
Με τον Copymon μπορούν να μετακινηθούν Digimon μεταξύ διάφορων Pendulum, όπως ακόμη και από το V-Pet , χωρίς όμως να μπορείς να στείλεις σε αυτό.

Η δύναμη των Digimon θα αλλάζει με βάση τον αριθμό του Pendulum.
Και για όσους έχουν συλλέξει όλα τα προηγούμενα V-Pets, θα μπορούν να τα συνδέσουν μεταξύ τους.
Τέλος το V-Jump πρόσθεσε ένα βίντεο με την παρουσίαση των Pendulum της 20ης επετείου.