Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

[Digimon ReArise] Προφίλς Χαρακτήρων

Η Bandai πρόσθεσε στην επίσημη σελίδα του επερχόμενου Digimon ReArise ένα στιγμιότυπο από το opening του παιχνιδιού.
Σε αυτό φαίνεται το νέο Digimon, ο Erismon και πιθανότατα πίσω του να είναι μια μικρότερη μορφή του. Σχεδιάζεται να κυκλοφορήσουν το opening σύντομα και μας θέλουν απλά να πάρουμε μια γεύση αυτού.

Επιπλέον προστέθηκαν και τα ολοκληρωμένα προφίλ των χαρακτήρων του παιχνιδιού.
Erismon: Ένα Digimon που συναντά τον πρωταγωνιστή εξαιτίας ενός συμβάντος. Είναι ένα απλό και αθώο Digimon, που δεν γνωρίζει πολλά, αλλά το διακατέχει μπόλικη περιέργεια. Βάζοντας στην καρδιά του την λέξη "σύντροφος", στέκεται δίπλα στον πρωταγωνιστή και ενάντια ενός αγνώστου εχθρού.
Agumon: Ένα απρόσεκτο Digimon όπου έγινε φίλος με τον Erismon παλεύοντας στο πλευρό του.
Takumi Hiiragi: Ένας ήσυχος μαθητής 3ης Λυκείου, που εκλύει μια αύρα αποτροπής.
Dorumon: Ένα σοβαρό και ειλικρινές Digimon που θα έκανε ότι μπορούσε για τον Takumi.
Michi Shinjou: Μια αφελής και αθώα μαθήτρια 2ας Λυκείου που έχει ταιριάξει απίστευτα με την Salamon (Plotmon).
Salamon (Plotmon): Το συντροφικό Digimon της Michi. Είναι αισιόδοξο και μπορεί να βρεθεί να συζητά με μεγάλο ενθουσιασμό με την σύντροφό της.
Keito Tamada: Ένας ντροπαλός και συνεσταλμένος πρωτοετής πανεπιστημίου. Όταν εμφανίστηκε μπροστά του ο Elecmon, έτρεξε πανικοβλημένος. Τι μπορεί να περιμένεις από αυτόν στο μέλλον...;
Elecmon: Ένα Digimon με μια ελαφρά κακομαθημένη προσωπικότητα, με μια συνήθεια να κρύβεται πίσω από τον Keito.
Mayu Kohinata: Μια διακριτική, καλόκαρδη πρωτοετής που σπουδάζει σε σχολή φωνητικών. Το χόμπι της είναι να φτιάχνει γλυκά.
Kudamon: Ένα καλλιεργημένο και με επίπεδο, Digimon. Είναι καλό στο να ενδιαφέρεται για τους άλλους και δρα ως στήριγμα για την ήρεμη Mayu.