Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

[Digivice tri Memorial] Πρώτες Πληροφορίες + Νέα Προϊόντα + Ανακοίνωση Της Καφετέριας Με Θέμα Την Adventure Tri

Πριν λίγες ημέρες μάθαμε για την κυκλοφορία των νέων "αστραφτερών" Digivices και ήδη έχουμε τις πρώτες τους λεπτομέρειες.
Το σχέδιο είναι ίδιο με το παλιό εκτός από κάποιες διαγραμμίσεις που ταιριάζουν απόλυτα με την νέα μορφή του Omnimon που θα δούμε στην Digimon Adventure Tri. Το αποκαλούν "Digivice tri Memorial". Οι προ παραγγελίες του θα ξεκινήσουν στις 27 Απριλίου στο Premium Bandai.

Συνεχίζουμε με την παρουσίαση νέων προϊόντων και έχουμε τα λούτρινα των Digimon των Εκλεκτών Παιδιών σε συνδυασμό με την μικρότερη μορφή τους. Δείτε παρακάτω για να καταλάβετε τι εννοώ.
Επιπλέον έχουμε και κάποια νέα μπρελόκ με τα Digimon να είναι σε ψηφιοποιημένη μορφή.

Κλείνω το σημερινό μου άρθρο με την ανακοίνωση του ανοίγματος του τρίτου Music Cafe με θέμα την Digimon Adventure Tri.
Το "Digimon Adventure Tri Music Cafe στο Ani-On Station Final Station" θα διεξαχθεί σε τρεις διαφορετικές τοποθεσίες του Ani-On, προς τιμή της τελευταίας ταινίας.

Στο Ani-On Station της Akihabara από τις 18 Απριλίου έως τις 27 Μαΐου.
Στα Ani-On Station των Namba Parks και Nagoya become Sakae από τις 9 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου.