Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Ο Σκηνοθέτης Των Adventure 02/X-Evolution Παραιτείται Από Το Νέο Πρότζεκτ Digimon + [Digimon Adventure Tri] Η Νέα Σειρά Γυαλιών

Ένα πολύ περίεργο και ίσως δυσάρεστο νέο "'έσκασε μύτη" και αφορά το επόμενο πρότζεκτ Digimon.
Ο Hiroyuki Kakudou, σκηνοθέτης της Digimon Adventure 02 και της ταινίας X-Evolution, ανακοίνωσε μέσω του twitter του ότι παραιτείται από το νέο πρότζεκτ των Digimon.

"Σχετικά με το νέο πρότζεκτ Digimon. Μου ζητήθηκε να δουλέψω σε αυτό σαν ένα βασικό κομμάτι του, ως ο σκηνοθέτης του σεναρίου και ήδη εργάζομαι πάνω του εδώ και έναν χρόνο. Ωστόσο, όταν οι παραγωγοί παρουσίασαν την νέα πλοκή, θεώρησα πως δεν συμβαδίζει με ότι οι προηγούμενες σεζόν εδραίωσαν και έτσι ανακοίνωσα την παραίτησή μου. Απ' ότι άκουσα για την πρόοδο του πρότζεκτ, συνεχίζουν βασισμένοι στην αρχική τους ιδέα, οπότε παραιτούμε για τα καλά."

"Οι παραγωγοί έχουν ήδη αναγνωρίσει την παραίτησή μου."

"Ο σκηνοθέτης της σειράς δεν είναι αυτός που έφτιαξε την αρχική ιδέα.
Οι ταινίες που έγιναν και προβλήθηκαν στο παρελθόν, χωρίς την δικιά μου συμμετοχή, είμαι σίγουρος πως μπορεί να τις απολαύσει κάποιος χωρίς να ανησυχεί για το τι ήδη ισχύει για την σειρά."

Για το παραπάνω σημείο, ειλικρινά δεν μπορώ να βγάλω και 'γώ ξεκάθαρο νόημα.

"Όσο δεν θα υπάρχει κάποια διαφορετική ανάπτυξη πάνω στο νέο πρότζεκτ, δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά, ούτε επίσης να κάνω κάποιο σχετικό tweet. Ωστόσο, μπορώ να βοηθάω με αιτήσεις που αφορούν μουσική, παιχνίδια και φιγούρες."

Τα συμπεράσματα δικά σας.
Σε άλλα νέα, στο τελικό πάρτι για το κλείσιμο της καφετέριας με θέμα την Digimon Adventure Tri στην Akihabara παρουσίασαν έξι νέα ζευγάρια γυαλιών που θα έχουν το brand name της Adventure Tri.
Θα κοστίζουν 126.67 ευρώ περίπου (16,200 Yen) και θα κυκλοφορήσουν από 1η Αυγούστου.