Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

[Digimon Survive] Νέο Παιχνίδι + [Vjump] Τεύχος Αυγούστου + [Digivolving Spirits] Η Φιγούρα Του HolyAngemon

"Digimon Survive" ονομάζεται το νέο παιχνίδι λοιπόν.
Τις παρακάτω πληροφορίες τις πήραμε από το νέο τεύχος του περιοδικού Vjump.
Το νέο παιχνίδι αναμένεται μέσα στο 2019 για PS4 και Nintendo Switch. Περιγράφεται ως ένα RPG στρατηγικής και επιβίωσης, με 2D και 3D γραφικά και cutscenes που θα είναι σαν anime.
Σε ότι αφορά τις μάχες, θα μετακινείς τα Digimon σε τετραγωνάκια, σαν μια σκακιέρα, ενώ το μυστικό θα είναι στην σωστή χρησιμοποίηση κάποιας ενέργειας που θα επηρεάζει τις εξελίξεις και τις ενέργειες του παίχτη. Το κομμάτι της εξερεύνησης είναι αυτό που απαιτείται για να προχωρήσει η ιστορία. Για την πλοκή γνωρίζουμε ότι, ο Ήρωας πηγαίνει σε μια κατασκήνωση και ξαφνικά μεταφέρεται σε έναν άλλον κόσμο. Είναι ένας επικίνδυνος κόσμος με διάφορα τέρατα να ζουν εκεί.

Momotsuka Takuma: Ένας μαθητής 2ας Γυμνασίου που ξαφνικά βρίσκεται να περιπλανιέται σε έναν άλλον κόσμο. Μαζί με τον Agumon αντιμετωπίζουν θαρραλέα την εκάστοτε κατάσταση.
Agumon: Ένα μυστηριώδες τέρας που συναντά ο πρωταγωνιστής. Ο Agumon γίνεται ο σύντροφος του, και δέχεται στο να τον βοηθήσει να βρει έναν τρόπο να επιστρέψει στον κόσμο του.

Ακόμη, άνοιξε και το επίσημο site του παιχνιδιού. Χωρίς να έχει μεγάλο περιεχόμενο προς στιγμήν, μας αποκαλύπτει τα παρακάτω δύο στιγμιότυπα μέσα από το παιχνίδι, τα οποία φαίνονταν και στις σελίδες του περιοδικού.

Συνεχίζουμε με κάποιες επιπλέον σελίδες του περιοδικού Vjump.
Στο πάνω μέρος βλέπουμε την φιγούρα του Alphamon/Dorumon της σειράς "Digivolving Spirits", στο κέντρο πληροφορίες για τα ζευγάρια γυαλιών με το brand name της Adventure Tri, αλλά και τα Digimon της 5ης σειράς φιγούρων "Digital Monster Capsule Collection!".
Τα Digimon αυτά είναι: Tsunomon, Elecmon, Kabuterimon, SkullGreymon, Vademon.
Στο κάτω μέρος υπάρχει ένας κωδικός για την απόκτηση ενός Copymon στα Digimon Pendulum. Όσοι τον χρησιμοποιήσουν θα πάρουν την Ophanimon Falldown Mode, τη οποία θα μπορούν να την ενώσουν με την Raguelmon και να πάρουν την Ordinemon.
Στην επόμενη σελίδα του περιοδικού έχουμε νέα για το Digimon ReArise. Στο παιχνίδι θα παίξουν ρόλο και οι Άρχοντες Του Σκότους, ενώ θα υπάρχουν διάφορα αντικείμενα από την Digimon Adventure για την διακόσμηση της Digi-πόλης. Επιπλέον, γνωρίζαμε για την προσθήκη του Veemon στο παιχνίδι μέσω μιας ψηφοφορίας που έγινε στο παρελθόν, αλλά ακόμη μαθαίνουμε πως την φωνή του θα κάνει ο ηθοποιός που τον έκανε και στην Adventure 02, Junko Noda.
Τέλος, μαθαίνουμε για την προσθήκη του Omnimon Alter-S στο Digimon Linkz.

Μια ανακοίνωση που έγινε στο San Diego Comic-Con ήταν πως όλα τα Αμερικανάκια θα μπορούν να αποκτήσουν την νέα κυκλοφορία του Box Set της Adventure Tri με την Αγγλική μεταγλώττιση.
Τέλος για σήμερα έχουμε μια προωθητική εικόνα για την 7η φιγούρα της σειράς Digivolving Spirits.
Πριν λίγες ημέρες μάθαμε πως η επόμενη φιγούρα θα είναι του HolyAngemon/Patamon και η Tamashi πρόσθεσε την παραπάνω εικόνα.
Επιπλέον έχουμε και την παρακάτω φωτογραφία με την φιγούρα από την πρόσφατη έκθεση San Diego Comi-Con.