Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Δημοσιονομική Απογραφή Της Toei + [Digimon Adventure Tri] Νέα Μπλουζάκια + [Digimon Encounters] Πρώτο Trailer + [Digimon Adventure] Νέο Ημερολόγιο

Κάποια μικρά νέα και ενημερώσεις που αφορούν τα Digimon.
Πρόσφατα η Toei δημοσίευσε τα στατιστικά για το πρώτο τέταρτο του δημοσιονομικού έτους 2019 (δηλαδή από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο του 2018).
Για αρχή μιλούσαν για διάφορες άλλες σειρές που δεν αφορούν τους fans των Digimon, ενώ έτυχε να αναφέρουν τα επερχόμενα παιχνίδια "Digimon ReArise" και "Digimon Encounters", αλλά το ενδιαφέρον ήρθε όταν ανέφεραν την Adventure Tri.
Οι πωλήσεις της Toei αυξήθηκαν κατά 20.3% σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο, ενώ σε ότι αφορά τις ταινίες σε κινηματογράφους είχαν αύξηση 200% (συμπεριλαμβανομένου των εισιτηρίων και των πωλήσεων Bluray/DVD).
Η ραγδαία αυτή αύξηση στις κινηματογραφικές αποδοχές οφείλετε αρχικά στην ταινία "Pretty Cure Super Stars" και κατά δεύτερον στο φινάλε της Digimon Adventure Tri.

Σε άλλα νέα η Bandai συνεργάστηκε με την εταιρεία "Beams" για να κυκλοφορήσει δύο νέα μπλουζάκια Adventure Tri.
Ένα παιχνίδι για το οποίο σίγουρα όλοι μας είχαμε ξεχάσει την ύπαρξη του είναι το "Digimon Encounters" για κινητά και tablet, το οποίο ανακοινώθηκε πέρσι και μέχρι φέτος δεν είχαμε κάποιο νέο γι'αυτό. 
Έχουμε λοιπόν την τύχη να βλέπουμε το πρώτο του trailer.
Απολαύστε το και δώστε σημασία στην αποκάλυψη ενός νέου Digimon το οποίο φαίνεται στη σκιασμένη σιλουέτα του.

 Τέλος για σήμερα, στην Αμερική πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα ημερολόγιο για το 2019 των Digimon Adventure.
Δείτε στις δύο παρακάτω εικόνες το περιεχόμενό του.