Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

[Digimon Survive] Νέες Πληροφορίες Και Συνεντεύξεις Των Παραγωγών + [Νέο Digimon] Sistermon Ciel

Το νέο τεύχος του περιοδικού Famitsu έχει κάποιες νέες πληροφορίες  για το επερχόμενο παιχνίδι "Digimon Survive", μαζί και με συνεντεύξεις των παραγωγών Katsuaki Tsuzuki και Kazumasa Habu.
Στο "Digimon Survive" οι χαρακτήρες θα μπορούν να πεθάνουν, βάση των επιλογών σου. Η ιστορία θα έχει τέτοιες εξελίξεις οι οποίες δεν θα μπορούσαν να παρουσιαστούν στις σειρές anime.

Ενώ αυτό δεν σημαίνει πως θα υπάρχουν πάρα πολλά endings, σημαίνει πως θα υπάρχουν διακλαδικά σενάρια που θα συμβαίνουν βάση μιας γκάμας επιλογών σου.

Προς το παρών, η ιστορία χωρίζεται σε τρεις διαδρομές. Σκεφτόμαστε όμως πως θα ήταν καλή ιδέα να προσθέσουμε μια επιπλέον διαδρομή.

Ακόμη και κατά την διάρκεια των μαχών, η κατάσταση των αντιπάλων και των συμμάχων, όπως ακόμη και οι προϋποθέσεις μιας νίκης, θα αλλάζουν ανάλογα με τις επιλογές που κάνεις.

Οι μεταμορφώσεις των Digimon θα αλλάζουν επίσης ανάλογα με τις επιλογές των σεναρίων.

Υπάρχουν συνολικά 100 Digimon, συν κάποια εξτρά. Αντί να δώσουμε σημασία σε έναν μεγάλο συνολικό αριθμό Digimon, δίνουμε σημασία στην επιλογή Digimon που θα ταιριάζουν απόλυτα με την ατμόσφαιρα του κόσμου.

Θα μας άρεσε να επεκτείνουμε τον κόσμο των παιχνιδιών Digimon.

Η μέχρι στιγμής ανάπτυξη και πρόοδος του παιχνιδιού είναι στο 30%.

Ένα νέο παιχνίδι "Digimon Story" είναι υπό ανάπτυξη, αλλά η πρόοδος του απαιτεί πολύ χρόνο ακόμα. Για αυτό το λόγο, το "Digimon Survive" φτιάχτηκε για να καλύψει το ενδιάμεσο κενό μέχρι την κυκλοφορία του. Θα μας χαροποιούσε ιδιαίτερα εάν κατέληγε σε μια τρίτη σειρά παιχνιδιών Digimon, πέρα των "World" και "Story".


Σε άλλα νέα έχουμε την κυκλοφορία ενός νέου Digimon, της Sistermon Ciel.
Είναι τύπου δεδομένου και το προφίλ της έχει ως εξής:

Μία από τις τρεις αδερφές Sistermon, όπου φορά ένα πέπλο σαν ποντίκι. Τριγυρίζει σε διάφορους τόπους ερευνώντας περίεργα φαινόμενα και αναφέροντας τα αποτελέσματά της στον Gankoomon. Ζει ήρεμα κατά την ημέρα, αλλά την νύχτα μετατρέπεται σε μια επικίνδυνη δολοφόνο που κυνηγά ταραχοποιούς. Με την προσωπική της κίνηση "Shirotsume-Ichimonji-giri", χρησιμοποιεί το αγαπημένο της σπαθί για να κόψει τον αντίπαλό της χωρίς να δημιουργηθεί ο παραμικρός θόρυβος.

Η Bandai την ανακοίνωσε στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης με το παρακάτω artwork.