Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

[Batlle Spirits] Νέες Πληροφορίες Και Artwork Για Το Τρίτο Set + [Digital Monster Capsule Mascot Collection Premium Figures] Μια Νέα Σειρά Φιγούρων

Πάει αρκετός καιρός από την τελευταία ενημέρωση για το επόμενο set καρτών Digimon, του TCG "Battle Spirits".
Το τρίτο set της σειράς με όνομα "Digimon Kimero" θα έχει ως θέμα τα Digimon Tamers, ενώ μέχρι στιγμής είχαμε μόνο το artwork του guilmon. Πλέον, αποκαλύπτεται ο Dukemon Crimson Mode, ο οποίος θα αποτελέσει και το εξώφυλλο της συσκευασίας των καρτών.
Ακόμη, το set θα είναι διαθέσιμο από τις 24 Νοεμβρίου.
Παρακάτω και τα artwork των Dukemon και Beelzemon.

Σε άλλα νέα, έχουμε την νέα σειρά "Digital Monster Capsule Mascot Collection Premium Figures", η οποία αποτελεί μια 'σπέσιαλ' έκδοση της προηγούμενης.
Όπως και με την κανονική σειρά, οι φιγούρες πρόκειται να αναπαριστούν τα επίσημα artwork της Bandai.
Η πρώτη φιγούρα της σειράς θα είναι ο BlitzGreymon και θα έχει μέγεθος περίπου 7.5 εκατοστών.
Το παραπάνω σχόλιο του διαχρονικού σχεδιαστή των Digimon, Kenji Watanabe, λέει τα εξής:

"Θα έλεγα ότι ο BitzGreymon είναι το αποκορύφωμα αυτού του set. Μπορείς να διακρίνεις την ένταση του, ενώ έχει και μια απίστευτη λεπτομέρεια. Η πόζα είναι επίσης πολύ ωραία. Την θέλω και 'γώ ο ίδιος. Στα πλαίσια της γραμμής που ακολουθεί η συγκεκριμένη σειρά φιγούρων, θα έλεγα 'γιατί αυτό το Digimon', αλλά αυτή τη φορά ταιριάζει το 'αυτό ακριβώς θέλαμε!'."
Οι άλλες δύο φιγούρες της νέα σειράς είναι αυτές του Meramon και του Airdramon με μεγέθη 4.5εκ και 5.5εκ αντίστοιχα.

Επιπλέον, το πρώτο set θα έχει κάποιες φιγούρες από την κανονική σειρά, αυτές των: Botamon, Koromon, Agumon, Greymon και MetalGreymon.
Τέλος για απόψε, έχουμε τις σιλουέτες των επόμενων τριών φιγούρων της νέας σειράς και είναι αυτές των: Whamon, CresGarurumon και Birdramon.