Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Συνέντευξη του Kenji Watanabe Για Τον Omnimon Merciful Mode + [Capsule Mascot Collection] Εικόνες Της Φιγούρας Του Omnimon + [Digital Monster X] Νέο Τρέιλερ Και Νέα Digimon Σε Κάθε Έκδοση

Με την ανακοίνωση της νέα φιγούρας του Omnimon Merciful Mode, έχουμε επίσης και μια συνέντευξη του σχεδιαστή των Digimon, Kenji Watanabe.
Ερώτηση: Πείτε μας σας παρακαλώ περισσότερα για τον Omnimon Merciful Mode.
Απάντηση: Θέλω να πω ότι πάντα όλοι στο τέλος βασίζονται στον Omnimon. Γι΄ αυτό είπα "ελάτε, ας μην το κάνουμε για άλλη μια φορά". Παρόλα αυτά, θέλαμε έναν χαρακτήρα να εντυπωσιάσει και να νικήσει την Meicoomon, εννοώ την Ordinemon. Στην αρχή θέλαμε να κάνουμε έναν χρυσό αναχρωματισμό του Omnimon, αλλά δεν εντυπωσίαζε τόσο πολύ για το φινάλε. Ήταν ξεκάθαρο πως έπρεπε ο Omnimon να παίξει τον ρόλο του λυτρωτή για την Ordinemon, η οποία προσπαθούσε να απαρνηθεί την ίδια της την ύπαρξη. Για τον παραπάνω λόγο, καταλάβαμε πως έπρεπε στο τέλος να χρησιμοποιηθεί ο Omnimon.

Ερώτηση: Πως καταλήξατε στο όνομα "Merciful Mode";
Απάντηση: Στα αγγλικά δεν υπάρχει κάποια λέξη που να προσδιορίζει τον Ιαπωνικό όρο "kaishakunin", γι΄ αυτό επιλέξαμε την λέξη "Merciful" στην θέση του. Ωστόσο δεν είναι και πολύ "Merciful" στο τέλος. Ακόμη, δεν είμαι πεπεισμένος πως ήταν σωστό ο "Merciful Mode" να παίξει τον ρόλο του λυτρωτή για την Meicoomon.

Ερώτηση: Σχεδίασες εμπνευσμένος από τον όρο "kaishakunin";
Απάντηση: Ήθελα να προσθέσω κάποια Ιαπωνικά στοιχεία, γι' αυτό και το σπαθί του έχει το γιαπωνέζικο στυλ. Την ίδια στιγμή εμπνεύστηκα και από τους χαρακτήρες του "hero". Ένας από τους λόγους που επέλεξα το να σχεδιάζω και να αγαπώ τα manga ήταν η επιρροή από τον "Ishinomori Shoutarou". Εννοείται πως όταν αναφέρεις την λέξη "hero", το μυαλό σου πάει στους χαρακτήρες του Ishinomori: Kamen Rider, Cyborg 009 κ.α. Όταν τους σκέφτεσαι, σίγουρα θυμάσαι τα χαρακτηριστικά τους κασκόλ. Εμπνεύστηκα από αυτούς στο να κάνω τα φτερά του "Μerciful Mode" ένα κασκόλ. Όταν ακόμη υλοποιούσα την ιδέα μου, τον είχα σχεδιάσει με αγγελικά φτερά, αλλά ζητήθηκα από τον σκηνοθέτη του animation των Digimon, Itou Kouji, να τον κάνω με κάτι πιο αέρινο στην πλάτη, σαν ένα ύφασμα. Τότε σκέφτηκα "εντάξει, σίγουρα θα τον σχεδιάσω με ένα κασκόλ". Το κασκόλ εν τέλη έγινε φτερά που μοιάζουν με αγγέλου, κάτι το οποίο ακόμη βρίσκω ενδιαφέρον.
Ερώτηση: Ξαφνιάζομαι ακούγοντας πως τα Digimon έχουν επιρροές από τους ήρωες του Ishinomori.
Απάντηση: Παρατηρείς τις γραμμές που μοιάζουν με δάκρυα κάτω από τα μάτια; Αυτές συγκεκριμένα είναι εμπνευσμένες από το Kamen Rider και το Kikaider. Χρωματίζοντας τις γραμμές των δακρύων μπλε και με μια λάμψη, δημιουργούμε μια εικόνα δακρύων που κυλάνε και από εκεί και κάτω το σώμα έχει ένα ολοκληρωτικό λευκό χρώμα. Όταν είδα όμως την ταινία, τα φτερά δεν μου έμοιαζαν καθόλου με κασκόλ, σαν να ήταν "ξεκάθαρα φτερά", αν και παρόλα αυτά ο "Itou" είπε να είναι σαν ύφασμα. 
Παρακάτω έχουμε και τις πρώτες εικόνες της φιγούρας του "Omnimon Merciful Mode" του νέου expansion "Ultimate Image" της σειράς φιγούρων "Capsule Mascot Collection".
Το μέγεθος του θα είναι 12.9 ίντσες, δηλαδή 32.7 εκατοστά, κάνοντας έτσι τον Agumon να φαίνεται μικροσκοπικός.
Η φιγούρα θα στοιχίζει 50.30 ευρώ περίπου (6,500 Yen), οι προ παραγγελίες θα κλείσουν στις 24 Δεκεμβρίου, ενώ η φιγούρα θα κυκλοφορήσει μέσα στον Απρίλιο του 2019.

Τέλος για σήμερα, μεταφερόμαστε στο επερχόμενο Vpet "Digital Monster X", για το οποίο έχουμε ένα νέο τρέιλερ.
Μαζί με το τρέιλερ έχουμε κάποια ακόμη Digimon με το αντίσωμα 'Χ' που θα έχει η κάθε έκδοση.
Στην μαύρη έκδοση θα είναι οι Cerverumon X, SkullBalutchimon X, MetalGreymon X και Lucemon Falldown Mode.
Στην άσπρη έκδοση θα είναι οι WarGrowlmon X, Lilymon X, WereGarurumon X και Cho Hakkaimon.
Οι MetalTyranomon X και Yatagaromon θα εμφανιστούν και στις δύο εκδόσεις.