Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

[Vjump] Τεύχος Φεβρουαρίου + [Jump Festa] Όλα Όσα Είδαμε Στην Έκθεση Και Αφορούν Τα Digimon

Το νέο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού Vjump κυκλοφόρησε και όπως αποκάλυψα στην σελίδα μας στο Facebook έχουμε τα σχέδια των 8 Εκλεκτών Παιδιών για το επερχόμενο πρότζεκτ των Digimon Adventure.
Στην επόμενη σελίδα τα νέα αφορούν το Digimon ReArise και το event "Ophanimon Clash Battle" που θα διεξαχθεί αυτό τον μήνα, ενώ επίσης το Chapter 17 της ιστορίας θα συμπεριλαμβάνει τον DoruGreymon.
Στα νέα που αφορούν το Digimon LinkZ αναφέρονται στην εμφάνιση του Sleipmon X.
Στην συνέχεια έχουμε πληροφορίες, ήδη γνωστές, για την επερχόμενη φιγούρα της σειράς "Digivolving Spirits" του HolyAngemon/Patamon.
Και τέλος για τα νέα που αφορούν το περιοδικό, έχουμε τις χρωματιστές φιγούρες της 6ης σειράς των Capsule Monsters με τα Digimon: Centarumon, Unimon, Drimogemon, Giromon και Andromon, αλλά και τις άχρωμες φιγούρες της 7ης σειράς με τα Digimon: Vegimon, Bakemon, Sukamon, Ogremon και Etemon.

Αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ιαπωνία διεξάγεται η έκθεση "Jump Festa". Στο περίπτερο της Toei  Animation έχουνε στήσει ένα μεγάλο σκηνικό με τα σχέδια των 8 Εκλεκτών Παιδιών από το επερχόμενο πρότζεκτ των Adventure, περιτριγυρισμένα από στιγμιότυπα των δύο πρώτων σεζόν. Να σημειωθεί ότι το επερχόμενο πρότζεκτ θα διαδραματίζεται 5 χρόνια μετά την Adventure Tri με τον Tai να είναι πλέον 22 χρονών.

Σε ένα άλλο περίπτερο της ίδιας έκθεσης είδαμε για πρώτη φορά την χρωματιστή φιγούρα του Omegamon, ο οποίος αποτελεί την 3η φιγούρα της σειράς Precious GEM.
Διευκρινίζεται ότι πρόκειται για την ψηλότερη έως τώρα φιγούρα και ο χρωματισμός της έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενη δουλειά.
Επιπλέον, παρουσιάζουν και την επόμενη φιγούρα της σειράς η οποία θα είναι αυτή του Beelzebumon.

Στην πλευρά με τα προϊόντα που αφορούν την Toei Animation υπήρχαν δύο ενδιαφέροντα κομμάτια.
Τα δύο φούτερ βασίζονται στα αυτοκόλλητα με τα σχέδια των Tai και Mat για το Animate Digimon Kitchen Car food truck.