Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

[Digital Monster Art Book Ver. Pendulum] Ανάλυση Βιβλίου

Το σημερινό άρθρο πάρτε το σαν ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο του blog και της σελίδας.
Παρακάτω θα αναλυθεί το βιβλίο "20th Anniversary Pendulum Artbook". 
Το βιβλίο κυκλοφορεί προς τιμήν του νέου V-Pet "Digimon Pendulum" και της 20ης επετείου των 'Pendulums', ενώ περιέχει τα Digimon με το Αντίσωμα -Χ- αλλά και τα θωρακομεταμορφωμένα Digimon.

Το οπισθόφυλλο του βιβλίο έχει τους Terriermon, BushiAgumon, Rudomon και Lopmon.
Στην πρώτη σελίδα του βιβλίου βλέπουμε 6 Digimon από κάθε πεδίο/οικογένεια ή ομάδα.
Συνεχίζουμε με ένα νέο φανταστικό σχέδιο του Kenji Watanabe.

Το πρώτο κεφάλαιο του βιβλίου, το οποίο είναι και το επίκεντρο του, έχει τα σχέδια των Digimon που είδαμε στο original Pendulum, μαζί και με τα sprites τους.
Αμέσως μετά έρχονται νέα Digimon για τις δύο νέες οικογένειες του παιχνιδιού, τους 'Nightmare Soldiers' και τους 'Virus Busters'.
Συνεχίζουμε με κάποια Digimon που μπορεί κάποιος να αποκτήσει μέσω των αυγών.
Και με κάποια ακόμη που μπορεί κάποιος να αποκτήσει μέσω διαφορετικών μεθόδων.
Επιπλέον, στο τέλος του πρώτου κεφαλαίου υπάρχουν σελίδες με κάποια σχέδια που χρησιμοποιήθηκαν στα social media των Digimon, θωρακομεταμορφώσεις Digimon της δεύτερης σεζόν, αλλά και οι διάφοροι έως τώρα τύποι Omegamon.

Το δεύτερο κεφάλαιο περιέχει 20 σελίδες και αναφέρεται στα Digimon με το Αντίσωμα -Χ-.

Το τρίτο κεφάλαιο περιέχει και αυτό 20 σελίδες και αναλύει την δημιουργία των Digimon Pendulum, κάποια πρώτα πλάνα που έκαναν για το παιχνίδι, αλλά και πληροφορίες για τον Ψηφιακό τους Κόσμο.
Το κεφάλαιο κλείνει και μαζί και το βιβλίο, με σελίδες που αναλύουν όλες τις επιλογές εξέλιξης που έχει το κάθε Digimon.