Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013

Νέα Προϊόντα Από Digimon Adventure Στο CDJapan

Νέα προϊόντα Digimon έχουμε λοιπόν και μπορούμε να τα παραγγείλουμε αφού πρώτα στείλουμε μια αίτηση μέσω email στο CDJapan.

 


 

 

 


Όλα αυτά από τα νέα προϊόντα. Ελπίζω να σας κίνησα το ενδιαφέρον για κάποια. Σας εύχομαι να έχετε ένα καλό π-σ-κ γεμάτο ξεκούραση, μπάνια και διασκέδαση μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου