Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Παρασκευή 22 Απριλίου 2022

Digimon Adventure: Νουβέλα (Ελληνική Μετάφραση)

Το "Digimon Adventure: Νουβέλα" είναι το επίσημο σύγγραμμα της σειράς anime Digimon Adventure. Συγγραφέας της σειράς βιβλίων είναι ο ίδιος ο σκηνοθέτης της σειράς anime, Hiroyuki Kakudo, και ένας από τους σεναριογράφους, ο Hiro Masaki. Η σειρά των νουβέλων αποτελείται από τρία επί μέρους βιβλία. Αν και η κεντρική ιστορία, όπως και οι χαρακτήρες παραμένουν ίδια, η πλοκή διαθέτει κάποιες διαφορές. Οι νουβέλες μας παρέχουν την ακριβή εξιστόρηση των γεγονότων που διαδραματίζονται στην πρώτη σειρά Digimon Adventure, ακριβώς όπως θα ήθελαν να μας παρουσιάσουν τα γεγονότα οι δημιουργοί της. Γι' αυτό το λόγο θα παρατηρήσετε σημεία και σκηνές που δεν γνωρίζατε έως τώρα, ενώ σίγουρα θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας με περισσότερες λεπτομέρειες για τον κόσμο των Digimon Adventure.

Η κοινότητα μας, με την πρωτοβουλία της φίλης μας με το ψευδώνυμο "Donnaavr", ξεκίνησε τους τελευταίους μήνες ένα νέο πρότζεκτ που αφορά την ελληνική μετάφραση των τριών βιβλίων.

Δείτε παρακάτω αποσπάσματα μερικών σελίδων.

Ελπίζουμε να απολαύσετε το ταξίδι μέσα από την πρώτη νουβέλα και να στηρίξετε την προσπάθεια μας με τα σχόλια και την θετική σας ενέργεια.


Digimon Adventure: Μέρος 1 ~Η Περιπέτεια Ξεκινά~

https://online.fliphtml5.com/mrgau/kdoo/#p=1


Digimon Adventure: Μέρος 2 ~Το Όγδοο Εκλεκτό Παιδί~



Digimon Adventure: Μέρος 3 ~Οι Περιπέτειές Μας δεν Τελείωσαν Ακόμη~



2 σχόλια :