Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Κυριακή 8 Μαΐου 2022

DIGI-NEWS Απρίλιος 2022

 

DIGIMON NEWS ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2022

  • Νέες κάρτες DiM για τα ρολόγια Vital Bracelet από Digimon Frontier.

  • Η καθιερωμένη νέα ζωγραφιά που μας δίνει η επίσημη σελίδα των Digimon κάθε χρόνο για την Πρωταπριλιά.
  • Ανακοίνωση διεξαγωγής της εκδήλωσης DigiFes22 για τις 30 Ιουλίου 202
  • Τα κομμάτια της σειράς Digimon Adventure: (2020) έχουν ανέβει στο Spotify μια μπορεί κάποιος να τα απολαύσει και εκτός Ιαπωνίας.
  • Νέο Digimon για το επερχόμενο κινέζικο mobile game "Digimon New Century".
  • Το "Digimon Survive" αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου
  • Η νέα μετατρεπόμενη φιγούρα του Imperialdramon και στις δύο μορφές του, έρχεται από την Shodo, στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Premium Bandai. Θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2022 και θα κοστίζει 28 ευρώ περίπου.

  • Νέο artwork της Mervamon από το επερχόμενο κινεζικό mobile game "Digimon New Century". Θα μπορεί να αποκτηθεί με την ένωση της Minervamon (αναπαράσταση θεάς Αθηνάς) και της Rosemon.
  • Τέλος σήμερα για το Digimon ReArise 2018-2022. Το μήνυμα από την επίσημη σελίδα των Digimon για το κλείσιμο του παιχνιδιού.

    The app game Digimon ReArise, that began on June 25th, 2018 ends service today
    The friendship evolution Digimon RPG, in which Herissmon, appearing for the 1st time, adventured with other charming characters.
    Thank you for your support
    We had fun memories & Herissmon wants to say thanks 
  • Νέες NXEdge φιγούρες του Dukemon Crimson Mode και του Beelzemon Blast Mode. Θα κοστίζουν 47€ περίπου και θα κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο 2022
  • Στο τεύχος Ιουνίου 22 του περιοδικού Vjump βλέπουμε τα εξής:

    - Οι δύο πρώτες σελίδες αφορούν το "Digimon Survive" με πληροφορίες για την πλοκή του, τους χαρακτήρες του και το gameplay του.

    - Στις 4 επόμενες βλέπουμε κάποιες κάρτες των ομάδων Xros Heart του Taiki και Blue Flare του Kiriha από το νέο Booster Set 10.

    - Οι επόμενες δύο σελίδες αφορούν τις νέες κάρτες DiM από τα Digimon Frontier για τα ρολόγια Vital Bracelet.

    - Η τελευταία σελίδα παρουσιάζει την νικητήρια ζωγραφιά του διαγωνισμού ζωγραφικής που έγινε πριν κάτι μήνες και το θέμα των Digimon στο περιοδικό κλείνει με το επερχόμενο model kit του Alphamon.

  • Θα κυκλοφορήσουν καινούργια προϊόντα με θέμα τα "Digimon Adventure" και "Digimon Frontier".
    Το πρώτο προϊόν είναι το Digimon Adventure Premium Music Box 2022.
    Ένα πανέμορφο χρυσό κουτί που όταν το ανοίγεις παίζει η μελωδία του "butter-fly".
    H τιμή του στα κοντά στα 180 ευρώ. Όμως εξαντλήθηκε πρωτού καν βγουν περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν
  • Η σειρά φιγούρων S.H. Figures επανέρχεται ξανά στα Digimon με μια νέα Premium Colour Edition φιγούρα του Dukemon/Gallantmon με τον τίτλο "Η Αναγέννηση του Ιερού Ιππότη". Οι προ παραγγελίες ξεκινούν στις 24 Απριλίου 2022, ενώ η φιγούρα θα έχει ύψος 17,5 εκ. Επιπλέον, να υπενθυμίσουμε ότι η προηγούμενη φιγούρα του Dukemon από την σειρά D-Arts είχε κυκλοφορήσει πριν δέκα χρόνια και παρακάτω μπορείτε να δείτε τις διαφορές. 
  •  Όπως ήταν λογικό, μετά την ανακοίνωση των φιγούρων Tai και Hikari, που σας είχαμε πει πριν λίγο καιρό, ανακοινώθηκαν από την DXF νέες φιγούρες Mat x Gabumon και Tikei x Patamon.
    Οι προπαραγγελείες άνοιξαν και θα κυκλοφορήσουν τον Φεβρουάριο του 2023 στην τιμή των 37 ευρώ περίπου.
  • Έχουμε τις πρώτες εικόνες του Chibimon και Duramon που ψηφίστηκαν από το κοινό ως το επόμενο πρότζεκτ του "Let's Make Digimon Goods Together Project"
  • Η επετειακή φιγούρα του Taichi & Agumon των είκοσι χρόνων "Digimon Adventure" πρόκειται να επανακυκλοφορήσει στην τιμή των 60 ευρώ περίπου.
    Οι προπαραγγελειες θα ανοίξουν τον Μάιο
  • Αποκαλύφθηκε το 3ο νέο Digimon του επερχόμενου κινεζικού mobile game "Digimon New Century".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου