Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

DIGI-NEWS Μάιος - Ιούνιος 2022

DIGI-NEWS ΜΑΪΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ 2022
  • Στην νέα δημοσιονομική έκθεση της Toei για την περίοδο 1 Απρ 21 έως 31 Μαρ 22, η εταιρεία ανακοίνωσε πως τα κέρδη από τα διάφορα επιχειρηματικά δικαιώματά τους αυξήθηκαν κατά 13.8%. Οι πωλήσεις των "Digimon Adventure" εκτός Ιαπωνίας είναι αισθητά δυνατές όπως και των προϊόντων τους, με αυτές να συνεχίζουν να αυξάνονται, ειδικά στην Βόρεια Αμερική.

Σε άλλο σημείο αναφέρεται η κυκλοφορία του "Digimon Survive" τον ερχόμενο Ιούλιο, ενώ το κινέζικο mobile game "New Century" τα πηγαίνει εξίσου καλά, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση σε πωλήσεις στον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του και συνεχίζοντας σε υψηλές θέσεις μέχρι και τώρα.
  • Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της τελευταίας ψηφοφορίας στην επίσημη σελίδα των Digimon για το αγαπημένο μας Ζωώδες Πνεύμα. 
Και αυτά έχουν ως εξής:
1- Vritramon 27%
2- Shutumon 18%
3- KaiserLeomon 12%
4- Garummon 9%
5- Bolgmon 9%
6- Blizzarmon 6%
7- Petaldramon 5%
8- Velgrmon 5%
9- Sephirothmon 4%
10- Calamaramon 3%
11- Gigasmon 2%
  • Οι πρώτες πληροφορίες για το DigiFes22 κατέφθασαν. Έχουμε λεπτομέρειες για το πρόγραμμα, το οποίο θέλει την εκδήλωση να χωρίζεται σε δύο μέρη, στο μεσημεριανό και στο βραδινό, την τιμή εισιτηρίων αλλά και τους καλεσμένους. Οι καλεσμένοι είναι κυρίως ηθοποιοί από την σειρά "Digimon Frontier" λόγω της 20ης τους επέτειο και από την "Digimon Adventure 02" λόγω της επερχόμενης ταινίας. Αυτοί είναι:
Μεσημεριανή εκδήλωση- Junko Takeuchi (Takuya Kamihara), Sawa Ishige (Izumi Orimoto), Michael Shitanda (Junpei Shibayama), Kumiko Watanabe (Tomoki Himi), Fukujuro Katayama (Daisuke Motomiya), Junko Noda (role of V-mon), Miyazaki Ayumu, AiM

Βραδινή εκδήλωση- Junko Takeuchi (Takuya Kamihara), Hiroshi Kamiya (Kouji Minamoto), Sawa Ishige (Izumi Orimoto), Michael Shitanda (Junpei Shibayama), Kumiko Watanabe (Tomoki Himi), Kenichi Suzumura (Kouichi Kimura), Fukujuro Katayama (Daisuke Motomiya), Junko Noda (V-mon), Miyazaki Ayumu, AiM.
  •  Στις 29 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει στην Αγγλία νέο κουτί Digimon Card Game "EX-02 Digital Hazard". Το κάθε πακέτο θα περιέχει: °4 Booster Packs. ° Μια καρτα του Imperialdramon όπως και της Mastemon ° Ένα τυχαίο αγαλματίδιο Digimon (από τα 8 Digimon της πρώτης σειράς) Η τιμή του θα είναι κοντά στα 20 ευρώ.
  •   Στο μουσείο της Toei έγινε η παρακάτω ζωγραφιά προς τιμήν της επετείου των 20 χρόνων απ' την κυκλοφορία των Digimon Frontier.
  •  Ξεκίνησαν οι προ παραγγελίες για το 4ο κύμα V-Pets με τέσσερα νέα μοντέλα (για ένα δεν έχουμε ακόμη εικόνα). Όσοι θέλουν περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ στείλτε μήνυμα ή σχολιάστε. Tie Dye- Meicoomon Dark Camouflage- Lunamon Dino Print- Agumon Ice Camouflage- Meicoomon
  • Στο τεύχος Ιουλίουτου περιοδικού Vjump και σε ότι αφορά τον τομέα των Digimon βλέπουμε τα παρακάτω:

  1. Οι 3 πρώτες σελίδες καλύπτουν το 10ο Booster Set του Digimon Card Game που θα κυκλοφορήσει σε κάποιες μέρες.
  2. Οι σελίδες 4 και 5 αναφέρονται στο Digimon Survive και σε έναν νέο χαρακτήρα. Αυτός είναι ο καθηγητής λαογραφίας που διδάσκει σε πανεπιστήμιο και μελετά τη συγκεκριμένη επιστήμη από διαφορετικές οπτικές και κάνοντας την διατριβή του.
  3. Οι επόμενες 2 σελίδες αφορούν τα Digimon Frontier και την 20 επέτειό τους.
  4. Η τελευταία σελίδα αναφέρεται στην επανακυκλοφορία των φιγούρων του Tai & Greymon και  του Tai & Agumon της σειράς GEM. 

  •  Στην 68η έκθεση Prize Fair, η οποία διεξάγεται τέσσερεις φορές τον χρόνο, η Banpresto παρουσίασε μια νέα φιγούρα του Agumon μεγάλου μεγέθους. Μαζί με αυτή, υπήρχαν και οι φιγούρες "Digimon Adventure DFX" τις οποίες ήδη έχουμε δει και θα κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο
  •  Ο Hiroyuki Kakudou, σκηνοθέτης των Digimon Adventure, Adventure 02 και X-Evolution (εμφανίσεις και σε άλλα πρότζεκτ του franchise), ήταν υπεύθυνος για τη σκηνοθεσία του επεισοδίου 26, "Cannibal Mansion " της σειράς Ghost Game. Ο Kakudou αποκάλυψε στην ιστοσελίδα του ότι το επεισόδιο εμπνεύστηκε από την ταινία του 1974 «Κάστρο της Άμμου». Ακόμα και το εξώφυλλο του Storyboard του επεισοδίου είναι εμπνευσμένο από το εξώφυλλο της εν λόγω ταινίας. Ο Kakudou επαίνεσε επίσης την ερμηνεία του Kazuya Nakai (φωνή του Angoramon) κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, τόσο στις αστείες όσο και επίπονες στιγμές με τον Digitamon.
  • Για την 20η επέτειο των Digimon Frontier, δύο νέα προϊόντα θα κυκλοφορήσουν. Μενταγιόν και σκουλαρίκια τύπου D-Scanner σε έξι διαφορετικά χρώματα για να αναπαριστούν το κάθε Εκλεκτό Παιδί. 

  •  Νέο επίσημο σχέδιο του Omnimon Merciful Mode για το Κινέζικο mobile game "Digimon New Century".
  •  Περισσότερα δώρα θα πάρουν όσοι κάνουν προπαραγγελεια το παιχνίδι "Digimon Survive" στην Ιαπωνία. Τα 2 έξτρα πράγματα που πάρουν εκτός τα προηγούμενα που σας είχαμε αναφέρει σε παλαιότερες δημοσιεύσεις είναι: ° Τρεις κάρτες από το "Digimon Card Game" με τα τρία παιδιά μαζί με το συντροφικό τους Digimon. ° Διάφορα μπόνους effect μέσα στο παιχνίδι
  •  Αποκαλύφθηκαν τα κουκλάκια που θα κυκλοφορήσουν τον Αύγουστο του 2022. Είναι του Gammamon, Angoramon και Jellymom. Του Gammamon και Angoramon τα κουκλάκια θα έχουν ύψος 15 εκατοστά και της Jellymom 17 εκατοστά

  • Νέο promo art για το Digimon Survive. Θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου στην Ιαπωνία και στις 29 Ιουλίου στον υπόλοιπο κόσμο. Θα είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Θα είναι επίσης συμβατό με PS5 και Xbox Series X|S.  
  •  Τα ρολόγια "Vital Bracelet" θα κυκλοφορήσουν στην Αμερική σε αγγλικές εκδόσεις κάτω απ' τη νέα ονομασία "Vital Hero". Οι προ παραγγελίες για την αγγλική έκδοση των Vital Bracelet "Vital Hero" άνοιξαν, με αυτά να κοστίζουν 65$ και να κυκλοφορούν στις 21 Ιουλίου. Επιπλέον, οι ιαπωνικές DiM κάρτες θα είναι συμβατές με την αγγλική έκδοση.
  •  Στο περιοδικό Saikyo Jump αποκαλύφθηκε ένα νέο Digimon το οποίο θα παίξει σημαντικό ρόλο στη σειρά "Digimon Ghost Game". Αυτό είναι το Espimon.
  •  Το αγαπημένο ενωμένο Υβριδικό Digimon μετά από την ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Aldamon. Συνεχίζει να τρέχει η ψηφοφορία για το καλύτερο Αρχαίο Digimon. Τα αποτελέσματα είχαν ως εξής: 1- Aldamon 34% 2- Raihimon 17% 3- JetSilphymon 15% 4- Beowolfmon 15% 5- Daipenmon 13% 6- RhinoKabuterimon 6%
  •  Ανακοίνωση νέας σειράς λούτρινων με τα συντροφικά Digimon της πρώτης σειράς στο επίπεδο "Εκπαιδευόμενο" (In Training) και επανακυκλοφορία κάποιων παλαιότερων. Όλα αυτά από Σεπτέμβριο.

  •  T-shirt με Hatsume Miku και Digimon θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2022 στην τιμή των 28 δολαρίων. Τα μεγέθη θα είναι Small, Medium, Large, X-Large, XX-Large.
  •  Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για τον αγαπημένο μας αρχαίο πολεμιστή (Digimon Frontier) έδειξαν τα παρακάτω με νικητή των AncientGreymon. 1- AncientGreymon 31% 2- AncientMermaimon 13% 3- AncientGarurumon 11% 4- AncientIrismon 10% 5- AncientSphinxmon 9% 6- AncientWisemon 8% 7- AncientBeatmon 6% 8- AncientTroiamon 5% 9- AncientMegatheriumon 4% 10-AncientVolcamon 3%
  •  Ο Elismon εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε άνιμε και οι δημιουργοί τράβηξαν μια αναμνηστική φωτογραφία
  •   Έχουμε σημαντικά νέα για το Digifest 2022. Πρώτα από όλα νέα αφίσα, στην οποία βλέπουμε τα παιδιά του "02" μαζί με τους πρωταγωνιστές των "Digimon Frontier" όπου και είναι η χρονιά τους λόγω της επετείου των 20 χρόνων. Το σημαντικότερο κομμάτι τώρα. Στο Digifest θα δούμε μια μικρή σκηνή από το πρώτο μέρος της επερχόμενης ταινία "02" 
  •  Μαζί με αυτή την ανακοίνωση είχαμε και ένα μήνυμα από τον σκηνοθέτη της ταινίας Yosuke Kinoshita " It has been a year since we announced the production of the movie. However, we know that it is still a long way from completion. Was there anything we could do while you are waiting? So, for the first time, we have decided to offer a limited viewing of the first part of the film, as much as we can show. Please join us at DigiFes and be the first to witness it."
  •  Δύο νέες DiM Card θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Αύγουστο του 2022. Αυτές είναι του Espimon και Ryudamon και θα είναι στην τιμή των 20 ευρώ.
  •  Ανακοίνωση του νέου μοντέλου "Vital Bracelet VV" το οποίο είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του προηγούμενου με νέες προσθήκες και λογισμικό.
  • Στο τεύχος Αυγούστου του περιοδικού V-Jump  έχουμε νέες πληροφορίες για το επερχόμενο "Vital Bracelet".

  1.  Στην καινούργια έκδοση θα μπορείτε να αποθηκεύετε έως και 4 Digimon.
  2. Όσο προχωράς το "Adventure Mode" θα μπορείς να ξεκλειδώσεις καινούργιες μορφές.

Δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, περισσότερα νέα θα έχουμε στην 25η επέτειο του Franchise.

Στο τεύχος του V-Jump είχαμε ακόμα ένα μικρό αφιέρωμα στον Canoweissmon και Thetismon. Επίσης διακρίνουμε και την σιλουέτα της νέας εξέλιξης του Angoramon

  •  Ανακοίνωση νέας φιγούρας του Omegamon για την 25η επέτειο των Digimon. Η νέα φιγούρα θα έχει ύψος 40εκ., θα κοστίζει περίπου 200€ και σκοπεύεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Η φιγούρα θα έρχεται μαζί και με τα εξής αξεσουάρ: • Κάπα • Grey Sword • Garuru Cannon • Φιγούρα του Τάι • Φιγούρα του Ματ • Αντικατάσταση των δύο ώμων 2 sets of replacement eyes Stand set • Δύο ανταλλακτικά ζευγάρια ματιών • Βάση στηρίγματος
  •  Μιας και φτάσαμε τα 25 χρόνια Digimon, γι' αυτή την επέτειο θα διοργανωθεί η "Digital Monster 25th Anniversary Exhibition". Η έκθεση θα είναι ουσιαστικά ένα μουσείο που θα μπορείς να απολαμβάνεις την αγάπη για τα Ψηφιακά Τέρατα. Στην έκθεση θα υπάρχει μια προβολή που θα παρουσιάζει την ιστορία των Digimon, από τα πρώτα V-Pet, στις σειρές anime και τα βιντεοπαιχνίδια, μαζί με σχέδια από κάρτες και άλλα προϊόντα. Επιπλέον, στην έκθεση θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το πιο πρόσφατο βίντεο του "Digimon Project". Η έκθεση θα διεξαχθεί από τις 29 έως τις 31 Ιουλίου.
  • Ένα νέο προϊόν για την επέτειο των 25 χρόνων είναι το "Vital Bracelet BE Digital Monster 25th Anniversary Set" το οποίο θα έχει δύο σχέδια βασισμένα στα δύο πρώτα V-Pet και μια ολοκαίνουρια DiM κάρτα η οποία αργότερα θα γίνει διαθέσιμη για όλους. 
  •   Ανακοίνωση ενός νέου set φιγούρων Shodo από Digimon Adventure 02. Το set θα περιλαμβάνει τον Paildramon και τον Μαύρο WarGreymon, θα κοστίζει 42 ευρώ περίπου και θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.
  •  Χαρούμενη 25η επέτειο σε όλους. Σαν σήμερα, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το πρώτο V-Pet. Τα Digimon αυτή τη στιγμή τα πηγαίνουν δυνατά στην τηλεόραση με την σειρά anime "Ghost Game", με έναν τόνο προϊόντων να πρόκειται να κυκλοφορήσουν, από το Card Game, στις φιγούρες και στα Vital Bracelet, όπως και πολλά ακόμη που περιμένουμε να ανακοινωθούν. Σε μια βδομάδα περιμένουμε ένα Livestream με πληροφορίες για παιχνίδια. Το DigiFes22 σε έναν μήνα περίπου που πάντα φέρνει και αυτό νέα. Περίπου τον ίδιο καιρό θα κυκλοφορήσει το "Digimon Survive" σε όλες τις κονσόλες και σε Η/Υ. Ακόμη περιμένουμε την κινηματογραφική προβολή της ταινίας Adventure 02. Και μόλις που έχουμε ξεκινήσει να ακούμε σχέδια για την 25η επέτειο του franchise, με την κυκλοφορία ενός special Vital Bracelet BE, μια επανακυκλοφορία του V-Pet, πράγματα από την επέτειο των "Digimon Frontier" και ένα εκθεσιακό μουσείο. Όπως παρατηρείτε τρέχουν πολλά πράγματα ταυτόχρονα και ελπίζουμε για ακόμη περισσότερα.
  •  Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για το πιο αγαπημένο Digimon που είδαμε στη σειρά Ghost Game, ανέδειξε νικητή τον Ajatarmon.

Episode 24- Ajatarmon 19% 

Episode 13- Sealsdramon 11%
Episode 26- Digitamamon 11%
Episode 21- Archnemon 9%
Episode 25- Vamdemon 9%
Episode 20- DarkLizarmon 8%
Episode 23- Morphomon 7%
Episode 14- Koemon 5%
Episode 22- SkullGreymon 5%
Episode 18- Petermon 3%
Episode 17- Frozomon 2%
Episode 15- Phelesmon 2%
Episode 28- Asuramon 2%
Episode 27- Splashmon 2%
Episode 16- MoriShellmon 2%
Episode 19- Piccolomon 2%
Episode 20- Saberdramon 1%
Episode 16- Jyureimon 1%

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου