Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Από το 2019 και ύστερα το blog παραμένει ανενεργό στην δημοσίευση νέων και ενημερώνεται μόνο σε ότι αφορά τηλεοπτικό υλικό, δηλαδή σειρές anime, ταινίες κλπ. Περισσότερη ενεργή παραμένει η σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Discord όπου και σας περιμένουμε για μια πρώτη γνωριμία και γενικές συζητήσεις.
Τέλος, συνίσταται να εξερευνείτε το blog στην Desktop έκδοση και με τον browser Opera, έτσι ώστε να σας είναι πιο εύχρηστο, χωρίς κάποια τυχόν παράλειψη περιεχομένου, όπως για παράδειγμα είναι τα λογότυπα των σειρών που σας μεταφέρουν σε αυτές με ένα κλικ, τα οποία και βρίσκονται στην αριστερή στήλη και έχοντας συνέχεια ενεργοποιημένο κάποιο vpn.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

DIGI-NEWS Ιούλιος - Αύγουστος 2022


DIGI-NEWS Ιούλιος-Αύγουστος 2022
  • Το περίπτερο #2211 της Bandai-Namco στην έκθεση AnimeExpo, εστιάζει πάρα πολύ στο "Kamen Rider" και στα "Digimon". Στο περίπτερο θα υπάρξει giveaway του Digimon 2022 Guidebook, φτιαγμένο από το V-Jump. 
  • Επίσης, μπορεί κάποιος να παίξει το demo του Digimon Survive.
  • Τα προϊόντα που παρουσιάζονται είναι το Card Game, φιγούρες ηρώων Anime, το Vital Hero, model kits, Dynaction Omegamon, Figuarts, φιγούρες Gem.
  • Επιπλέον, μπορείς να βγάλεις φωτογραφίες με τον Agumon και τον Gabumon πραγματικού μεγέθους.
  • Στο περίπτερο υπάρχει ακόμη προς πώληση Digimon V-Pets για $20, Digimon X V-Pets για $20, DigiColle Mix φιγούρες για $14, οι NXEdge Special color figures για $44.
  • Τέλος, προσφέρονται Digimon Survive πρόμο κάρτες για το Card Game.
  • Σήμερα και αύριο το μεσημέρι, θα δίνονται νέες αφίσες Digimon Survive με αυτόγραφα του Παραγωγού Habu (επικεφαλής του Digimon franchise).

  •  Νέο κατάστημα Pop-Up θα ανοίξει στο Tokyo Character Street με θέμα τα Digimon Frontier. Θα είναι διαθέσιμα νέα προϊόντα της σειράς με νέα σχέδια των χαρακτήρων όπου φορούν κουστούμια.

  • Ακόμα 3ς φιγούρες θα επανακυκλοφορήσουν σε συνεργασία με την "AnimeHeroes" ανακοινώθηκαν χθες, οι οποίες είναι 
    Wargreymom, Beelzemon και Omegamon . Η κάθε μία στα 16 εκατοστά και θα κοστίζουν κοντά στα 20 δολάρια. 

  • Νέα artwork για το mobile game "Digimon New Century"

    Gokuwmon
    Sanzomon

    Shawujimon 

    Cho-Hakkaimon
  • [Digimon Dreamers]

    Το κεφάλαιο 9 του manga εισήγαγε έναν νέο Tamer, ονόματι Jo Wakamiya και τον σύντροφό του Wingdramon.
    Ο Jo βρίσκεται σε ένα ταξίδι στον Ψηφιακό Κόσμο αναζητώντας μια παραμόρφωση στον χωροχρόνο, όπου ελπίζει να βρει τον χαμένο αδερφό του.
    Ως επιπλέον δεδομένο, αν και δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση, το look του Jo θα μπορούσε να είναι μια ερμηνεία του πώς θα ήταν μια παλαιότερη έκδοση του Taichi στο όραμα της Tenya Yabuno (καλλιτέχνης του V-Tamer και δημιουργός του Taichi Yagami look).

    Το μάνγκα Digimon Dreamers κυκλοφορεί κάθε μήνα.

  • Νέα συνεργασία της σειράς Digimon Ghost Game με ομάδα ποδοσφαίρου της Οσάκα. Στον αγώνα που θα γίνει με την Vissel Kobe, στο γήπεδο θα είναι ο Gammamon, ενώ οι 15.000 πρώτοι οπαδοί θα πάρουν κάποια αυτοκόλλητα των χαρακτήρων.

  •  Main art του επερχόμενου mobile game "Tower of Saviors".

  • Στις 19 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ένα επίσημο livestream στο YouTube με θέμα την επερχόμενη ταινία Digimon Adventure 02 και το DigiFes 22.

  • Νέα αφίσα "Digimon Ghost Game".

  • Το περίπτερο των Digimon στην έκθεση Jump Victory Carnival στην Ιαπωνία


  • Νέο artwork για την επέτειο των 10 χρόνων από την κυκλοφορία του Digimon World Re: Digitize για PSP στις 19 Ιουλίου 2012 και του Digimon World Re: Digitize Decode  για 3DS, το οποίο το διαδέχθηκε με νέες προσθήκες ένα χρόνο μετά, στις 23 Ιουνίου 2013

  •  Νέα φιγούρα "Digimon Adventure: (2020)" της Kari και της Angewomon, της σειράς BN Figure. 
    Μια απίστευτη λεπτομερής και αυθεντική φιγούρα, στην τιμή των 999$, και με κυκλοφορία μέσα στο πρώτο τέταρτο του 2023. Διαστάσεις 18.89 x 12.99 x 14.17 ίντσες. Επίσης διαθέτει την βάση με φώτα led και το λογότυπο της σειράς.

  •  Νέα συνεργασία μεταξύ "Digimon Frontier" και "Karatez Karaoke*.
    H συνεργασία θα διαθέτει διαφορετικά  ποτά με θέμα τον κάθε χαρακτήρα της σειράς, τα οποία θα κοστίζουν 612 έκαστος . Θα συνοδεύονται με τυχαία σουβέρ.

  • Νέα λούτρινα Digimon.




  •  Νέα Digimon που θα δούμε σε κάρτες DiM. Είναι τα Espimon, HoverEspimon, Gyukimon και Oboromon.

  • Νέο Mega (Σούπερ) Digimon και εξέλιξη του Monzaemon. Ο ShinMonzaemon.

  • Στην νέα δημοσιονομική έκθεση της Toei για την περίοδο Απρίλιος 22 - Ιούνιος 22, οι πωλήσεις δικαιωμάτων τους έχει αυξηθεί κατά 12.6% ενώ ως συνήθως αναφέρουν τα Digimon Adventure. Με την συνεχή ανοδική πορεία των Digimon, αυτή τη στιγμή θεωρούνται για την Toei το τρίτο μεγαλύτερο brand, πίσω από το Dragonball και το One Piece.

  • Νέο σετ για το Digimon Card Game με θέμα την 20η επέτειο των Digimon Frontier. Το νέο σετ θα περιέχει νέο playmat, νέες θήκες για τις κάρτες, 6 παράλληλες κάρτες και ένα αποθηκευτικό κουτί.

  • Τα προϊόντα που θα είναι διαθέσιμα προς πώληση στο DigiFes22.

  • Νέο Starter Deck 14, για το Digimon Card Game με όνομα Advanced Deck Beelzebumon. Θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

  •  Ανακοίνωση νέας φιγούρας της σειράς GEM. Είναι η Sakuyamon από τα Digimon Tamers.

  • Τα σχέδια των χαρακτήρων της επερχόμενης ταινίας Digimon Adventure 02: The Beginning, όπως επίσης και το cast.

    Fukujuro Katayama as Daisuke Motomiya
    Junko Noda as V-Mon
    Arthur Lounsbery as Ken Ichijouji
    Naozumi Takahashi as Wormmon
    Ayaka Asai as Miyako Inoue
    Kouichi Toochika as Hawkmon
    Yoshitaka Yamaya as Iori Hida
    Megumi Urawa as Armadimon
    Junya Enoki as Takeru Takaishi
    Miwa Matsumoto as Patamon
    M.A.O as Hikari Yagami
    Yuka Tokumitsu as Tailmon

  • Η ιστορία της ταινίας.

    Ο τίτλος υπονοεί το ξεκίνημα από "κάτι" και διαδραματίζεται τον Φεβρουάριο του 2012, λίγο αργότερα από τα γεγονότα των Digimon Advneture tri. & Digimon Adventure: Last Evolution Kizuna. Ο Davis και οι φίλοι του θα είναι πλέον 20 χρονών.

    Ο ηθοποιός φωνής θα κάνει τον νέο χαρακτήρα Rui Owada, έναν μυστηριώδη νεαρό άντρα, που σώθηκε από τον Davis και τους άλλους όταν έπεσε από τον Πύργο του Τόκιο. Ο ίδιος λέει πως είναι το πρώτο Εκλεκτό Παιδί.

    Η ηθοποιός φωνής Rie Kugimiya επιλέχτηκε να παίξει το Ukkomon, το Digimon που κρατά το κλειδί της ιστορίας. Το Ukkomon φαίνεται και ακούγεται ένα γλυκό, υδρόβιο Digimon, αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντικό με πολλά μυστήρια πίσω του.

  • Νέα προϊόντα Digimon. Όπως βλέπετε και στην εικόνα υπάρχουν: Νέα μπλουζάκια και φούτερ. Νέες αφίσες. Νέα ακρυλικά τρισδιάστατα διακοσμητικά με Digimon από το πρώτο V-Pet. Νέα πορτοφόλια και κλειδοθήκες.

  • Νέες φιγούρες του Tai και Agumon θα κυκλοφορήσουν από την σειρά DFX της Banpresto.

  • Νέο artwork της Mastemon για το mobile game "Digimon New Century".

  • Αυτό τον Σεπτέμβριο η Hello kitty  ενώνεται με τα Digimon για αυτή την φανταστική τσάντα. Η τιμή του στα 69 δολάρια

  • Ανακοινώθηκε η νέα εφαρμογή για τους χρήστες των Vital Bracelets με τίτλο "Vital Bracelet Arena App", με την οποία θα γίνονται μάχες σε πραγματικό χρόνο μεταξύ των Digimon των χρηστών.
  • Νέα συνεργασία των Digimon Adventure 02 με τα καταστήματα Karatez Karaoke. Οι συνεργασίες αυτές έχουν ξεκινήσει απ' τις χρονιές που κυκλοφόρησε το Adventure Tri. Παρακάτω δείτε τα κοκτέιλ και τα προϊόντα που θα είναι προς πώληση.


  • Με βάση τα πρώτα αποτελέσματα πωλήσεων ηλεκτρονικών παιχνιδιών που έχουμε, το "Digimon Survive" στην Αμερική για τον μήνα Ιούλιο, έχοντας περιθώριο μόνο ενός σαββατοκύριακου, μιας και κυκλοφόρησε στο τέλος του μήνα, κατέκτησε την 8η θέση και 9η για το Nintendo Switch.

    Στα Ιαπωνικά Charts, βάση του περιοδικού Famitsu, την πρώτη εβδομάδα έφτασε τις 28.536 πωλήσεις στο Switch και τις 7.757 στο PS4, καταλαμβάνοντας την 2η και 12η θέση αντίστοιχα. Στην δεύτερη εβδομάδα κυκλοφορίας του έκανε άλλες 7.000 πωλήσεις για Switch, αγγίζοντας τις 35.480 συνολικά.


  • Στο περιοδικό Vjump Οκτωβρίου μαθαίνουμε:
  1. Οι δύο πρώτες σελίδες αφορούν την επερχόμενη ταινία "Digimon Adventure 02: The Beginning" με πληροφορίες που ήδη έχουμε μάθει και με παρουσίαση των πρωταγωνιστών. Επίσης υπάρχει ένα κείμενο που αναφέρεται στις περιπέτειες του Davis στις προηγούμενες σειρές.
  2. Η τρίτη έχει συνέντευξη του  Yumiko Kobayashi, του ηθοποιού φωνής του Espimon, της σειράς "Digimon Ghost Game".
  3. Ενώ η τέταρτη σελίδα αφορά τους κακούς στο "Digimon Survive".
  4. Οι σελίδες πέντε και έξι αναφέρονται στο 11ο Booster Set "Dimensional Phase" του Digimon Card Game, το οποίο εστιάζει στην σειρά Xros Wars, αλλά έχει αναφορές και στο παιχνίδι Re: Digitize. Θα κυκλοφορήσει στις 30 Σεπτεμβρίου.
  5. Η έβδομη σελίδα παρουσιάζει το νέο Digimon, ShinMonzaemon, που θα έρθει σε νέα DiM κάρτα αλλά και στο νέο Vital Bracelet BE 25ης επετείου. 
  6. Η όγδοη και τελευταία σελίδα έχει ως θέμα τις νέες DiM κάρτες των Espimon και Ryudamon, τα οποία Digimon είδαμε και πρόσφατα στη σειρά Ghost Game.
  • Βγήκαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, στην επίσημη σελίδα των Digimon, για το αγαπημένο μας επιπέδου Ultimate (πρωταθλητή), από την σειρά "Digimon Ghost Game".

    Και ο νικητής είναι ο... Canoweissmon!

    Τα αποτελέσματα:
    Canoweissmon- 39%
    Lamortmon- 33%
    Thetismon- 28%

  • Στις 30 Αυγούστου θα προβληθεί ένα βίντεο για την 25η επέτειο από την Bandai Mania, με ανακοίνωση νέων προϊόντων, σκηνές πίσω απ' τα παρασκήνια της ανάπτυξης του πρώτου V-Pet, αποκαλύψεις, και άλλα. Αναφέρονται επίσης σε αυτό ως "Η πρώτη νύχτα", κάτι που δείχνει πως θα υπάρξει και συνέχεια.

  • Νέα λούτρινα Otedama από την σειρά Digimon Frontier.

  • Νέο πρόμο βίντεο για τα νέα "Digimon Color V-Pet Version 1 & 2" με όλες τις νέες προσθήκες και λειτουργίες που θα διαθέτουν τα δύο νέα αυτά V-Pet.

  • Βγήκαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, στην επίσημη σελίδα των Digimon, για το αγαπημένο μας Digivice LCD Toy.

    Και ο νικητής είναι το.... D-Ark

    Τα αποτελέσματα:
    D-Ark- 21%
    Digivice- 20%
    D-3- 16%
    D-Scanner- 12%
    Vital Bracelet Digivice V- 11%
    Digivice iC- 8%
    Digimon Xros Loader- 6%
    Digivice Ver. Complete- 5%
    Digivice:- 1%

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου