Μια νέα περιπέτεια ξεκινά! Ανοίξτε την πύλη του ψηφιακού κόσμου για άλλη μια φορά!

Έχοντας καιρό την ιδέα για ένα ελληνικό Blog που θα αφορούσε τα Digimon και μόνο, πήρα την απόφαση και το δημιούργησα τον Ιούλιο του 2013. Σκοπός του είναι να κρατήσει ζωντανά τα Digimon στην Ελλάδα μέσα από όλα τα νέα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση, την πορεία της συλλογής όλων των επεισοδίων με την ελληνική μεταγλώττιση και ότι άλλη fanmade δουλειά αφορά τα Digimon και το franchise τους. Η ενημέρωση σας μπορεί να γίνεται επίσης και από την σελίδα του facebook που μπορείτε να την βρείτε στο αριστερό μέρος του blog.
Τέλος, το παρών Blog είναι βασισμένο στο αντίστοιχο Ιαπωνικό "Bokutachi No Digital World" της φίλης μας Rainmon και δεν έχει σκοπό να θίξει ή να ενοχλήσει κανέναν και τίποτα.

Με αγάπη, ο διαχειριστής του Blog, Neropsalidas!

Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2013

Φωτογραφίες από την Odaiba και Hikarigaoka

Πριν δυο μέρες ο Parukeruru-san ή με το πραγματικό του όνομα Mathew Burr γύρισε από την Ιαπωνία την οποία είχε επισκεφτεί για την Odaiba Memorial Day. Μαζί του έφερε και κάποιες φωτογραφίες που παριστάνουν ακριβώς τα σημεία στα οποία τα εκλεκτά παιδιά περπάτησαν. Δείτε λοιπόν και μόνοι σας για το πως είναι στην πραγματικότητα όλοι αυτοί οι χώροι που βλέπατε στο αγαπημένο μας Anime.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου